IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр – красиви идеи за бадемови нокти

9 юли 2024 14 30

Тази предпочитана форма ви предлага безкрайни възможности за дизайн

Снимка: iStock

Снимка: iStock

В момента се намираме в разгара на вълнуващ, но рядък момент в тенденциите за маникюр. Сега нито една форма на ноктите не е върховна. Независимо дали обичате дълги върхове тип стилето или класически къси нокти, наистина няма как да сгрешите. Но все по-популярният бадемов силует няма да бъде забравен и това лято има безкрайни начини да му придадете уникален вид – от модерни френски връхчета и изискани цветя до изкуство с капчици роса и 3D акценти.

Ако ви предстои среща с вашия маникюрист и се чудите какво точно да нарисувате върху ноктите си този път, ние имаме няколко предложения за вас. Единственото, което изискваме от вас, е да имате бадемова форма.

Летен маникюр за бадемови нокти

Син френски

Този външен вид е тройна заплаха за настоящите тенденции в маникюра заради комбинацията от син лак, модерен френски стил и блясък. Поиграйте си с дизайна, като съчетаете блестящо основно покритие с всякакви забавни, цветни връхчета по ваш избор.

Артистични връхчета

Вместо да използвате целия си нокът като платно за вашето изкуство, опитайте по-концентриран дизайн на френския стил. Тази жива комбинация от лилаво, тюркоазено и оранжево привлича светлината на прожекторите, а оставянето на основата ви в естествен вид придава и леко минималистична атмосфера на целия маникюр. Добавянето на графични черни линии създава неперфектен контур между вашия шедьовър и останалата част от нокътя.

Омбре маджента

Френските омбре нокти винаги са добра идея и този лилаво-розов нюанс е перфектен за лятото, без да е прекалено набиващ се на очи. Започнете с неутрален основен лак, използвайте гъба за грим, за да нанесете градиента върху върховете на ноктите, като тук ви съветваме да работите с малко блясък, след което допълнете цялостната визия с малко фино звездно изкуство за допълнителна красота.

Дънков хром

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Хромираните нокти все още са на мода и този дънков нюанс е едновременно приятелски настроен към лятото и е много подходящ за съчетаване с дънковите шорти. Преливащият блясък красиво отразява светлината, което ви дава още повече причини да изберете именно този дизайн за следващия си маникюр.

Океански нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Потопете се в плажния сезон с това красиво изкуство за нокти. Ярките сини завъртулки имитират истинския външен вид на вълните и ще изглеждат идеално като допълнение на банския ви това лято.

Бяло абстрактно изкуство

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Белите нокти са класически летен елемент и използването на ярък нюанс, за да нарисувате някакво асиметрично изкуство върху неутрална основа, превръща външния вид в още по-модерен. Опитайте се да смесвате и комбинирате вашите дизайни, за да придадете на всеки нокът собствено настроение.

Синьо и оранжево

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Haidar (@heluviee)

Ясното небе и дългите слънчеви часове са две от най-добрите части на лятото и този маникюр ви позволява да ги съчетаете върху ноктите си. Пастелното синьо изглежда зашеметяващо до мандариново оранжевото, а белите линии добавят още един интересен елемент към цялостната визия.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари