fallback

Пош Спайс се завърна – Виктория Бекъм с нова прическа

09 September 2024 12:30

Дизайнерката намекна за дните си в Spice Girls

Снимка: Getty Images

Нов сезон – нова визия! Това обикновено е мотото на повечето от нас, дамите, когато искаме да оправдаем радикална промяна във външния си вид. Другата причина я знаете – твърде тежка раздяла, която ни кара да направим нещо различно със себе си, за да се отървем от спомените за бившия любим. И най-често на промяна се подлага прическата, тъй като не е твърде рисковано, има множество стилове, от които да опитаме и лесно расте, което ни позволява да се върнем в изходна позиция след месец-два.

Но понякога промяната е просто това – промяна! Не е обвързана с тежко събитие в живота, нито пък е направена с цел да се забравят отминали спомени. Напротив – понякога промяната по-скоро ни напомня на миналото, какъвто е и случаят с Виктория Бекъм. Тя нито преминава през раздяла, слава богу, нито посреща нов сезон, макар есента да чука на вратата. По-скоро съпругата на Дейвид реши да ни напомни за едно по-безгрижно и хубаво време, когато беше част от известната поп група Spice Girls.

Преди няколко дни 50-годишната дизайнерка се похвали с нова прическа – лоб с дължина до рамото. Виктория показа визията в серия от снимки, публикувана в профила ѝ в Instagram, от скорошното ѝ пътуване до Вегас, където отпразнува рождения ден на сина си Ромео заедно с част от семейството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

На един от кадрите г-жа Бекъм позира на фона на светлините от града, застанала между съпруга си Дейвид и най-малкия им син – 19-годишният Круз. От другата страна на футболиста е 13-годишната Харпър, а до нея се е настанил и рожденикът – 22-годишният Ромео. Единственият липсващ е 25-годишният Бруклин Бекъм, който не се присъедини към пътуването и остана у дома заедно със съпругата си Никола Пелц.

Емблематичната дълга коса на Виктория сега е скъсена драматично до раменете ѝ. Тя комбинира новата прическа с елегантна черна рокля без презрамки. От своя страна, 49-годишният Дейвид се е облякъл в розова риза, оставяйки горните няколко копчета разкопчани, за да разкрие част от множеството си татуировки. Рожденикът Ромео не беше официално облечен, залагайки на обикновена черна тениска и черни панталони, докато Круз избра раирана риза и тъмнозелени панталони. Междувременно Харпър носи тениска с лика на Бруно Марс.

Новата визия на Виктория е намек за дните ѝ в Spice Girls, когато носеше прическа в стил боб с дължина до раменете. Тя също така имаше и по-наситен черен цвят и изправяше кичурите си, за да следва тенденциите по онова време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls - Global Community People (@spicegirls.global)

Сегашната ѝ прическа е малко по-модерна и отново попада в центъра на тенденциите. Тя все още разделя косата си на две равни части, но сега я оформя на леки вълни и залага на руси кичури, вплетени в кафявия ѝ цвят. 

Виктория Бекъм създаде рокля с над 300 ръчно зашити цветя

Виктория Бекъм най-накрая спря да брои калориите

Spice Girls се събраха в чест на 50-годишната Виктория Бекъм

Както преди, така и сега – Виктория Бекъм си остава модна икона и това е нещо, което дори съпругът ѝ не може да отрече. По време на събитие в Ню Йорк в края на август бившият футболист разкри, че съпругата му отговаря и за неговия стил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

„Да ви кажа честно, тя винаги изглежда добре. Това е хубав проблем, но все пак е проблем. Изглежда великолепно. Има огромно влияние върху стила ми. Когато облека нещо, знам от реакцията ѝ дали трябва да го сваля, или да продължа да се обличам“, каза Дейвид с усмивка.

Очевидно Виктория се справя доста добре, тъй като съпругът ѝ винаги изглежда идеално и често е вдъхновение за тенденции в мъжката мода.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Виктория Бекъм Пош Спайс нова прическа коса подстригване красота Spice Girls
0 коментара
fallback