IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за Хелоуин – 7 идеи с духчета и паяжини

27 октомври 2024 10 30

Най-красивите дизайни за един по-страховит празник

Снимка: iStock

Снимка: iStock

С наближаването на най-призрачния празник в годината – Хелоуин – българският народ се разделя на две. Трябва ли, или не трябва да празнуваме 31 октомври?

Истината е, че всеки решава какво да прави с живота си, особено по отношение на празниците. Докато това решение не пречи на околните и не нарушава някакви закони, никой не може да ви спре да се обличате със страшни или интересни костюми, да търсите заровени съкровища, да си „просите“ лакомства и да посещавате тематични партита. Хелоуин може и да е американски празник, но светът вече е достатъчно отворен, за да може традициите да се преплитат и заимстват една от друга.

За всеки, който празнува Хелоуин, ние имаме няколко предложения за интересни маникюри, включващи класическите дизайни на духове и паяжини. Определено това са най-предпочитаните украси за дома на 31 октомври, които постепенно се пренесоха и върху ноктите ни. Паяжината се отличава с копринената и симетричната си аура, докато в същото време представлява и лека опасност. От своя страна, духовете, колкото и симпатични да изглеждат по анимациите, всяват страх у всеки. Именно тези черти правят и двата детайла страхотни за хелоуински маникюри.

Маникюр за Хелоуин – идеи с духчета и паяжини

Смесени акценти

За да започнем нашата поредица, ние решихме да не разделяме двете категории, а да ги обединим в едно. Този маникюр, съчетаващ всички типични за Хелоуин елементи, е напълно подходящ за хората, които не знаят какво да изберат. Нарисувайте всеки нокът по различен начин, като включите паяжини, духчета, черни котки и дори паяци. Всичко това ще придаде на визията ви още повече страхотия и разнообразие.

Френски духчета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha ? (@samrosenails)

Ако искате нещо по-минималистично и класическо, заложете на френския маникюр, но с обрат. Тук ви предлагаме да не лакирате връхчетата си в обикновеното бяло, а да ги превърнете в сладки и интересни духчета. Този дизайн създава ефект сякаш е поставен лист бяла хартия върху нокътя ви, превръщайки го в идеално допълнение към костюма.

Класическа паяжина

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Този лесен дизайн може да си го направите и у дома. Ще ви трябват само черен и бял лак и малко търпение. Лакирайте два от ноктите си в изцяло черен цвят, а останалите оставете за нарисуване на интересна картинка. Използвайте гъба за грим, за да нанесете черни и бели лакове върху бялата ви основа. След това, когато вашият омбре ефект е засъхнал, вземете много тънка четка за фино очертаване и черен лак, за да създадете мрежите си.

Дисни нокти

Ако не искате да оставяте детството зад гърба си, напълно ви разбираме. Докато класическите паяжини можеха да се направят у дома, тук ви съветваме да се оставите в ръцете на професионалист. Изберете върху кои нокти ще рисувате, както и кой ще бъде основният, върху който да поставите Дисни стикер. Създайте ушичките на Мики Маус, но сякаш са малки паячета, които се спускат от върха към основата на нокътя.

Паяци и паяжини

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Създайте интересен дизайн, като поставите паяците в естествената им среда. Нарисувайте красиви паяжини върху два или три от пръстите си, като поставите в тях малки, черни паячета. Останалите нокти може да ги направите във френски стил, като отново добавите осемкраките животни.

Истински Хелоуин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Ако искате да съберете целия Хелоуин върху ноктите си, това е вашият маникюр. Тук обаче ще ви трябва повече място за творене, така че ви препоръчваме или да си залепите удължители, или да оставите ноктите ви да израснат малко повече. Оранжевото на тиквата, черното на страха, духчета, звезди, прилепи и паяжини – всичко на едно място за страхотен и плашещ дизайн.

Лилав дизайн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

Оранжевият и черен маникюр е класика за Хелоуин, което означава, че много хора ще се насочат именно натам. Вие обаче може да разнообразите нещата, избирайки лилавото, което е също толкова красиво и елегантно. Допълнителните точки тук са от смесването на паяжините с духчетата, създавайки интересен и незаменим дизайн за празника.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари