IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кафявото е цветът на есента – как да го носите върху ноктите си

26 октомври 2024 16 30

Маникюрът определено черпи вдъхновение от 90-те

Снимка: iStock

Снимка: iStock

През последните месеци летните ярки цветове бяха на почит, но с настъпването на есента дамите започват да сменят своите млечнозелени цветове на матча и ягодова лимонада с есенна цветова палитра, която е малко по-неутрална и кремообразна. На преден план излизат кафявите нокти, които са напълно неутрални и безспорно шикозни. Този изтънчен маникюр, който допълва всичко основно във вашия гардероб за хладното време, е цветът на ноктите за есен 2024-та.

Как да изберете перфектния кафяв цвят

Кафявият маникюр се предлага в широка гама от тонове, вариращи от бледо таупе до еспресо. Тази неутрална цветова палитра очевидно е естествено подходяща за есента, но също така е намек към грима и маникюра в кафяви тонове, които бяха толкова популярни през 90-те години.

Маникюристката на звездите, Дебора Липман, казва, че този маникюр е продължение на бронзовия, блестящ външен вид и минималистичните тенденции в грима, които виждаме навсякъде в момента. Когато се опитвате да намерите правилния нюанс на кафявия лак за нокти, Липман казва да вземете предвид тена на кожата си и след това да изберете нюанс на кафяво, таупе или бежово, който ви отива най-много.

кафяв маникюр

Снимка: iStock

По същия начин, по който пробвате дрехите, преди да ги купите, трябва да пробвате и лаковете, за да намерите перфектния за вас. Когато става дума за неутрални и кафяви цветове, чудесен начин да разберете кой е точният е като погледнете кожичките си. Ако лакът не е подходящ за тена на кожата ви, кутикулата всъщност ще изглежда червена или мръсна.

Най-общо казано, цветовете със студени нюанси ласкаят хората със студен тен, а цветовете с топли нюанси ласкаят тези с топъл тен. Оттам нататък помислете дали искате да изберете по-светъл нюанс от спектъра или нещо по-тъмно.

Най-добрите есенни маникюри с кафяв цвят

Лате нокти

Лате ноктите имат приятен млечен вид, добавен към кафявото, което прави маникюра по-скоро млечен, отколкото кафяв. Този неутрален вид определено ще се съчетае с всичко, което извадите от гардероба.

Кафяв леопард

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILNP Cosmetics (@ilnp)

Ако не сте забелязали, този сезон леопардовият принт е навсякъде. Влезте в крак с модата, като поставите животинската щампа върху ноктите си. Тук кафявият лак е съчетан с акцентен нокът с леопард.

Карамелени нокти

За топъл и уютен кафяв маникюр, който е подходящ за есента, заложете на карамелено кафяв лак за нокти. Златистите тонове придават изтънчено разнообразие, което пасва много добре на сезона.

Мраморни нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tayla (@beautique_kent)

Трудно е да устоите на хипнотизиращото завихряне на този маникюр, вдъхновен от кафето. Той възпроизвежда онзи момент, когато наливате сметана или мляко в кофеиновата си напитка и тя започва да танцува в чашата ви.

Френски маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAUME (@mypaume)

Френският маникюр никога няма да излезе от мода, до голяма степен защото има толкова много начини, по които можете да му придадете свой собствен привкус. Опитайте кафяв френски връх с бяла основа, както е показано тук.

Еспресо нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisa (@artpop.polish)

Ако искате нещо по-наситено и мрачно, изберете тъмен цвят на еспресо. Това богато тонално кафяво все още е неутрално, но предлага повече драма в сравнение с по-светлите нюанси.

Неутрални нокти

Затоплете малко атмосферата с неутрален кафяв цвят. Неутралните нюанси подобряват всеки цвят на кожата, така че не е нужно да мислите твърде много за избора на правилния за вас.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари