IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2020 г. - маникюрът на Дженифър Лопес

8 януари 2020 17 30

Певицата с вдъхновение от Versache

Тенденции 2020 г. - маникюрът на Дженифър Лопес

Новата година вече е тук, а с нея и новите тенденции. Въпреки че идва друга мода, много звезди от световния шоубизнес загатнаха, че някои трендове ще са все така актуални и през 2020-а. Да вземем пример с Дженифър Лопес, която черпи вдъхновение от Versache.

Известната певица и актриса посрещна новото десетилетие с любимия Алекс Родригес и децата им. Освен невероятния тоалет, на който бе заложила в празничната нощ, маникюрът ѝ също не остана незабелязан от обективите на папараците.

Тенденции в маникюра, които ще видим през 2020 г.

Лопес, която държи да има уникални нокти, се доверява на услугите на специалиста Том Бачик, който посетила в последния ден от 2019 г.

„В последния ден на годината имах удоволствието да прекарам известно време с моята любимка Джей Ло“, написа маникюристът в Instagram и сподели няколко снимки от маникюра, който направил на певицата. 

Джей Ло е избрала лимитирана серия изкуствени нокти с мотиви на Versache. По тях има доста бижута за нокти и по всичко личи, че златистото фолио и други елементи в този цвят ще бъдат актуални и през 2020 г. 

Маникюрът на певицата, която през новата година ще сключи брак, си пасва идеално с нейната любима зелена рокля, дело на Versache. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари