IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт счупи 35-годишен рекорд на Майкъл Джексън

22 август 2024 17 40

Изпълнителката наруши мълчанието си относно терористичната заплаха във Виена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт наистина е музикална сензация и последният счупен от нея рекорд го доказва с пълна сила.

34-годишната изпълнителка, която току-що приключи европейската част от световното си турне Eras с пет концерта в Лондон, успя да задмине 35-годишен рекорд на Майкъл Джексън, който той поставя през 1988 година с турнето си Bad. С последната си изява в английската столица Тейлър се превърна в изпълнителката с най-много поредни шоута на стадион „Уембли“ от ерата на Краля на попа.

„Току-що ме направихте първия солов изпълнител, който е излизал на „Уембли“ осем поредни вечери за едно турне. Никога няма да можем да ви благодарим достатъчно за това“, каза певицата по време на концерта си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiesha James (@tseratour13)

За финалното си шоу в Европа Суифт качи на сцената вокалиста и неин дългогодишен партньор Джак Антоноф, както и британската изпълнителка Флорънс Уелч. С последната изпълни песента Florida, с което изненада цялата публика. Парчето, което е колаборация с Уелч, се появява в последния албум на Тейлър – The Tortured Poets Department. Това беше дебют за Florida на турнето на Суифт, както и първият път, в който тя я изпълнява на живо пред публика.

От своя страна, Антоноф се качи на сцената за серия от песни, включително Death By a Thousand Cuts от албума Lover и Getaway Car от Reputation.

„Често мисля с какво съм заслужила да правя подобно шоу като турнето Eras и разбирам, че всичко се дължи на факта, че съм намерила приятелства през годините, които са се превърнали в невероятни партньори и креативни сили. Имам възможността да правя музика с един от най-добрите ми приятели и той е тук тази вечер“, каза Тейлър преди да представи Антоноф. Суифт също така изпълни парчето So Long, London, което беше негов дебют пред жива публика.

Концертите на Тейлър в британската столица бяха пълни с изненади. Още на първата си вечер тя покани британската звезда и неин близък приятел Ед Шийрън, с когото изпълниха няколко песни, включително Everything Has Changed и End Game. Изпълнителката го представи на публиката като свой втори брат, а той от своя страна изпя хита си Thinking Out Loud.

След като приключи и последния си концерт в Лондон, Тейлър се отправи в социалните мрежи, за да напише дълго съобщение до европейските си фенове, с които се сбогува засега. В него тя зачекна за първи път темата за терористичната заплаха във Виена, която наложи отмяната на трите ѝ концерта там.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

„Да отложим концертите ни във Виена беше опустошително. Причината за отмяната ме изпълни с нов страх и огромно количество вина, защото толкова много хора плануваха да дойдат на тези концерти. Но също така бях благодарна на властите, защото, благодарение на тях, тъгувахме за концерти, а не за изгубени животи“, пише Суифт.

Тейлър Суифт с първи думи след атаката срещу деца на нейно тематично събитие

Проблеми за Тейлър Суифт – заклещи се в платформа на сцената

Изпълнителката добави, че е била трогната от любовта и обединението, което е видяла сред феновете след случилото се, като много от тях изпълниха улиците на Виена, за да пеят песни на Тейлър и да разменят гривни за приятелство, превърнали се в символ на турнето Eras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart (@thisisheart)

Звездата сподели, че след заплахата в австрийската столица, тя и екипът ѝ са работили тясно с британската полиция, за да осигурят пълна безопасност за феновете по време на петте ѝ концерта на „Уембли“.

За още новини от света на звездите и музиката последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook   

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Freddy ( преди 2 седмици )
Той поне имаше талант!!!Нито тя, нито прехвалената Мадона могат да му стъпят на малкият пръст!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
WTF ( преди 2 седмици )
Нито е симпатична, нито има хубав глас, нито има запомнящи се песни. За чий е известна тази?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар