IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексапилният Чарли Хънам с главна роля в новия сериал на Райън Мърфи

19 септември 2024 18 00

Той ще играе сериен убиец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сериалът Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, разказващ за шокиращото убийство от страна на братята Лайл и Ерик Менендес, направи своята премиера само преди дни, но Райън Мърфи вече има идея за следващия си проект и дори е избрал един от героите си.

На 16 септември се проведе прожекцията на Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story в Лос Анджелис, където стана ясно, че сексапилният актьор Чарли Хънам е избрал за ролята на серийния убиец Ед Гейн в третия сезон на поредицата Monsters. Тя започна с историята за Джефри Дамър, който беше брилятно изигран от Евън Питърс. Сега Мърфи продължава своя разказ за най-бруталните убийства в историята на САЩ, показвайки историята на братята Менендес, обвинени в убийството на родителите си.

След като вижда огромния интерес към подобни теми, режисьорът вече е хвърлил око на друга, а именно историята за Ед Гейн от Уинсконсин. Той става известен през 50-те години на миналия век, когато се разбира, че е убил множество хора и ги е заровил в гробове около дома си. След това е използвал труповете, за да направи вещи за дома и дрехи.

Засега продукцията няма име, но главният герой е избран. Това е 44-годишният Чарли Хънам, който се слави като един от най-сексапилните и желани актьори в Холивуд.

Изборът на Хънам идва на фона на премиерата на Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, която бе днес. Всички епизоди са пуснати в Netflix. Сериалът разказва за братята Ерик и Лайл Менендес, които убиват родителите си Хосе и Кити през 1989 година.

Поредицата Monsters проследява някои от най-известните убийци в историята на Америка. Сезонът за Джефри Дамър, който убива и разчленява 17 мъже в периода от 1978 до 1991 година, достигна до 1 милиард гледания само за първите 60 дни след премиерата си. Така той се превърна в само едно от четирите шоута на Netflix, постигнали подобен триумф. Това е и третият най-популярен сериал на английски език в стрийминг мрежата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The AHS HQ (@theahshq)

След успеха на първия сезон Netflix поръча още две продължения. Така се ражда Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. 

В ролите на скандалните братя, които бяха осъдени през 1996 година, са младите актьори Николас Александър Чавес и Купър Кох, които играят съответно Лайл и Ерик Менендес. Чавес е малко по-известен от колегата си заради ролята на Спенсър Касадайн в General Hospital. Той също така е носител на награда „Еми“ за най-добър млад актьор в драматичен сериал. Междувременно Кох е най-известен с ролите си във филмите на ужасите Swallowed и They/Them.

През януари тази година стана ясно, че Хавиер Бардем и Клое Севини ще играят Хосе и Кити Менендес, които са убити от синовете си на 20 август 1989 година.

Убийството и последвалият медиен интерес към делото срещу братята повдигат завесата на едно дисфункционално семейство. Лайл и Ерик твърдят пред съда, че баща им е бил суров перфекционист, който ги е малтретирал физически и сексуално. Майка им, по техните думи, е била психически нестабилна алкохоличка.

Братята са съдени три различни пъти за престъпленията си и в крайна сметка са осъдени през 1996 година за убийство от първа степен. Те получават доживотен затвор без право на замяна.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story дебютира в Netflix днес, на 19 септември и вече може да гледате всички епизоди в стрийминг платформата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари