IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent продуцира документален филм за случая с Шон „Диди“ Комбс 

27 септември 2024 14 50

Продукцията ще се излъчва в Netflix

Снимка: БГНЕС

Документалният филм на 50 Cent, разказващ за случая на малтретиране на Шон „Диди“ Комбс, е официално в процес на работа в Netflix. Представител на рапъра, 49-годишният In Da Club, чието истинско име е Къртис Джаксън, потвърди новината пред People.

„Това е история със значително човешко въздействие. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само заглавията или клиповете, видени досега“, заявиха Джаксън (за G-Unit Film & Television) и режисьорката Александрия Стейпълтън (за House of Nonfiction) в изявление за People.

„Оставаме непоколебими в ангажимента си да дадем глас на безгласните и да представим автентични и нюансирани гледни точки. Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, призоваваме всички да помнят, че историята на Шон Комбс не е пълната история на хип-хопа и неговата култура. Стремим се да гарантираме, че индивидуалните действия няма да засенчат по-широкия принос на културата“, продължава изявлението.

Netflix поръча проекта по-рано тази година, а премиерната дата все още не е определена, съобщава представител на стрийминга пред изданието.

Обвинителката на Диди проговори след тревожните твърдения в съдебното дело за изнасилване: „Болка, която достига до самата ти сърцевина.

През май Deadline съобщи, че Джаксън е обявил, че стрийминг услугата е спечелила „наддаването“ за продуциране на документалния филм. Джаксън никога не е избягвал да изразява неодобрението си към 54-годишния Комбс. В корица на Hollywood Reporter, публикувана на 31 юли, 50 Cent разказва защо никога не е присъствал на партитата на Диди, които са в центъра на продължаващо федерално разследване.

 „Много ясно изразих мнението си, че не ходя на партита на Пуфи и не правя подобни неща“, каза Джаксън, визирайки стария псевдоним на Комбс. „От години се пазя от тези неща. Това е просто неприятна енергия, свързана с него.“

Телевизионният продуцент на Power обясни и едно минало преживяване, което според него го е накарало да се чувства неудобно.
 „Той поиска да ме заведе на шопинг. Помислих си, че това е най-странното нещо на света, защото това може да е нещо, което един мъж казва на една жена“, продължава Джаксън. „А аз просто си казах: „Не, няма да се занимавам с тази странна енергия или странни неща“, изхождайки от начина, по който той се движеше. Оттам нататък не се чувствах комфортно около него.“

В сряда 50 Cent, който редовно троли Диди в социалните мрежи заради обвиненията му в трафик на хора, публикува поредния си удар по основателя на Bad Boy в интернет.

„Очаквайте скоро! LOL“, написа Джаксън вTwitter на 25 септември със снимка на „Diddy Oil“ – вероятно става дума за „1000 бутилки бебешко олио и лубрикант“, конфискувани по време на обиските в домовете на Комбс в Лос Анджелис и Маями през март.

Прокурорите заявиха, че властите са сметнали тези продукти за „консумативи за свободни движения“.

Комбс, който беше арестуван в хотел в Манхатън ден преди обвинителният акт да бъде разсекретен на 17 септември, е обвинен в трафик на хора с цел сексуална експлоатация, изнудване и транспортиране с цел проституция за freak offs – продължителни секс партита, за които се твърди, че са организирани от магната.

Понастоящем той се намира в Метрополитен център за задържане в Бруклин, след като два пъти му е отказано освобождаване под гаранция, докато чака процеса. Комбс трябва да се яви отново в съда в началото на октомври.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари