IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Испански моден шик оживя в столичния хотел Хилтън

21 юни 2024 16 35

Испански моден шик оживя в столичния хотел Хилтън

Хилтън София стана подиум за фантастичното ревю на световноизвестна модна кралица Агата Руис де ла Прада. Бляскавото събитие "Spanish Fashion Night Sofia", което се проведе късно снощи в емблематичния петзвезден хотел в сърцето на Южния парк, събра множество гости, които се докоснаха до последните творения на фамозната испанска дизайнерка. Моделите демонстрираха характерните за марката щампи, смели цветове и авангардни дизайни, спечелили международна слава на Прада.

Вечерта в Хилтън София продължи в унисон с колорита на Иберийския полуостров, а изненадите надхвърлиха и най-смелите очаквания на гостите. Богата феерия от цветове, изискана гастрономия и страстни фламенко ритми бяха само част от незабравимата атмосфера на нощта, която перфектно се вписваше в креативността и артистичността на дизайнерката.

Един от ексклузивните гости на специалната испанска вечер в Хилтън София беше Флоренсио Санчидриан - световен посланик на иберийския хамон. Гостите на петзвездния хотел имаха невероятната възможност да опитат от най-добрата шунка в света за 2024 година, която беше нарязана и сервирана лично от самия шеф. А в края на модното шоу те опитаха и традиционна испанска паеля. Уникалният испански деликатес беше приготвен на живо от Симо Саез - шеф готвач с опит в ресторант с Мишлен звезда, който заема място и в класацията на топ 5 най-добри готвачи на ориз в света. По време на коктейла гостите се насладиха още на най-висококачествено испанско вино, придружено от разнообразие от испански сирена и колбаси, добавяйки последен щрих към незабравимото културно изживяване.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари