IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията - какъв е вашият език на любовта

25 юни 2024 17 30

Всеки знак си има свой начин за изразяване на нежност

Снимка: iStock

Снимка: iStock

През последните няколко години езиците на любовта се развиха още повече и започнаха да определят вашия стил на връзка. На всичкото отгоре имаме стилове за разрешаване на конфликти, платонични любовни езици, любовни езици в спалнята и други. Но как този любим в интернет начин за общуване с другите се вписва в зодиака, който става по-специфичен относно типа личност? Както се оказва, вашият любовен език и вашата астрологична съвместимост са по-преплетени, отколкото си мислите.

Луната и знаците на Венера често заемат централно място, когато става дума за разговори за астрология и любов, но ето една малка тайна - те са важни, но всъщност не ни казват нищо, което вече не знаем. Знаците на Венера ни показват какво търсим в другата си половина. Лунният знак, от друга страна, ни насочва към желанията и чувствата на сърцето ни. За съжаление, не можем напълно да игнорираме главите си, ако искаме здрава, дълготрайна връзка. 

В края на деня всъщност не е нужно да се гмуркате твърде дълбоко в рождената си карта, за да разберете от какво имате нужда в една връзка. Всъщност, когато познавате своя слънчев знак и имате основно разбиране за езиците на любовта, можете да се насочите към всяка романтична връзка уверено и способно. Тук разбиваме тънкостите на всеки любовен език на зодиака въз основа на вашия слънчев знак.

Какъв е любовния език на вашата зодия

Овен - страст

Страстта ражда още повече любов, особено ако говорим за Овена. Тази зодия се чувства най-обичана, когато партньорът й има жажда за живот, съответстваща на тяхната собствена, и се изправя пред предизвикателства. Ключово е да поддържате връзката интересна и ангажираща, като същевременно давате свободата на Овните да бъдат себе си. 

Ако сте Овен, уверете се, че общувате с партньора си, когато чувствате, че нещата трябва да бъдат подправени. Страстта е страхотна, но ако често сменяте настроенията си без обяснение, партньорът ви може да се почувства объркан. Ако искате повече спонтанност и напрежение, изяснете го! Ако вашият партньор е зодия Овен, търсете възможности да им покажете на случаен принцип колко ги харесвате. Те ще се влюбят в неочакваната привързаност.

Телец - комфорт

Телецът търси най-вече комфорта и стабилността, когато става въпрос за любов и връзка. Той трябва да намери общ език с партньора си относно семейния уют и създаването на сигурна среда. Чувствеността също е важна - независимо дали е докосване, музика или храна, Телците изпитват любовта чрез сетивата. Когато се чувстват твърде уютно в зоната си на комфорт, Телците наистина се нуждаят от партньор, който е готов да им покаже нови преживявания, които събуждат сетивата им и вдъхват нов живот на техния свят, като същевременно се чувстват добре и в безопасност.

Като представител на зодия Телец, знаете, че обичате по-фините неща в живота, така че не се страхувайте да го покажете. Кажете на партньора си колко обичате, когато ви подаряват цветя, когато ви почерпят с хубава вечеря или когато двамата превърнете една обикновена филмова вечер в романтични преживяване. Вероятно вашият ентусиазъм за тези малки, но значителни моменти, ще позволи на човека до вас да ви опознае още повече. Ако вашият партньор е Телец, не забравяйте да го поглезите от време на време и да му кажете, че винаги ще бъдете до него, за да го утешите в трудните моменти.

Близнаци - промяна

ли ли сте някога горски плодове с пет вкуса? Те имат едновременно горчив, сладък, солен, пикантен и кисел вкус. Близнаците са по същия начин в смисъл, че обичат да включват възможно най-много разнообразие в живота си. Това може да представлява предизвикателство за дългосрочни взаимоотношения, но не е задължително. Нетрадиционна връзка или отдаден партньор, който е също толкова влюбен в преживяването на живота, лесно може да свърши работа. Да бъдеш отворен към постоянна промяна и изследване е сигурен начин да ги накараш да се почувстват разбрани.

Ако сте Близнаци във връзка, приемете собствената си дива страна. Продължавайте да опитвате нови неща с партньора си всеки ден и полагайте съзнателни усилия да не изпадате в скучна рутина. Независимо дали сменяте играта в спалнята, резервирате пътуване някъде, където никога не сте били, или никога не ядете два пъти в един и същ ресторант, малката промяна ще ви помогне много. Ако сте във връзка с Близнаци, бъдете готови да се оставите на течението и предвиждайте неочакваното в името на разнообразието.

Рак - признателност

Раците ще направят всичко възможно, за да се уверят, че партньорът им е щастлив. Те могат да бъдат идеалните традиционни домакини/съпрузи или безкористни родители, но само ако се чувстват оценени и ценени. Раците имат склонността да поставят другите пред себе си, което обаче понякога води до прегаряне. Нищо не привлича сърцето на тази зодия повече от отдаден партньор, който показва лоялност и признателност, като същевременно поема изискванията на ежедневието и проявява чувствителна страна от време на време.

Ако сте Рак, поставете и уважавайте първо собствените си граници, когато става въпрос за грижа за другите. Ако откриете, че се превръщате в родител на партньора си, кажете му го и позволете да ви покаже същата загриженост в замяна. Кажете колко е важно за вас да се почувствате признаци за добре свършената работа, която сте положили във връзката, и когато получите тази висока оценка, приемете я. Ако партньорът ви е Рак, кажете му колко сте благодарни за всички грижи, които той полага.

Лъв - възхищение

Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието и жадуват за признание за своите таланти и постижения. Когато всичко е казано и направено, представителите на тази зодия искат просто да бъдат поздравени за прекрасните, талантливи и жизнени същества, каквито са. Често се пренебрегва, но Лъвът също вижда най-доброто в партньора си и може лесно да бъде заслепен от неясни или злонамерени намерения.

Ако сте Лъв, опитайте се да не се увличате твърде много в това да показвате на партньора си колко сте невероятни – те вече трябва да знаят и вие трябва да се чувствате така, сякаш те вече знаят! Кажете колко много искате да ви покажат възхищение отрано и се надяваме, че те ще последват примера ви. Ако някой не ви показва любовта, която заслужавате, не забравяйте, че има някой, който ще ви обсипе с комплиментите, които заслужавате. Ако излизате с Лъв, изяснете колко много го обичате с много добра комуникация и думи на утвърждение.

Дева - цел

Девите имат известна невинност по отношение на тях, но преди всичко този знак проявява силно чувство за практичност. Те са чувствителни и търсят смисъл, за да оправдаят връзките си. Те трябва да чувстват, че имат цел във връзките си и че връзките им имат по-голям смисъл  – или за света, или за по-малката сфера на живота им. 

Като зодия Дева, ако имате сериозна връзка, бъдете честни и открити относно характера си. Кажете ясно на партньора си, че искате да знаете каква е следващата стъпка и се уверете, че винаги сте на една и съща страница от живота. Когато проявявате толкова много преднамереност в любовта, вие заслужавате същото да бъде проявено и към вас. Ако излизате с Дева, бъдете готови да бъдете откровени за това, което търсите, и често да планирате бъдещето си години напред.

Везни - равенство

Везните постоянно се стремят към баланс и партньорът, който едновременно отстоява позицията си и оставя място за собствените си възгледи и мнения, е ключов. От всички знаци в зодиака, Везните имат умение за дългосрочни връзки и лоялност. Някои биха казали, че това е така, защото вземането на решения не е тяхната силна страна, но истината е, че те интуитивно разбират гледната точка на своя партньор. Покажете, че сте отворени към различни идеи и сте готови да положите усилия за външния си вид и този управляван от Венера знак ще бъде навсякъде с вас.

Като Везни можете да сте сигурни, че вие ​​и вашият партньор сте готови за успех, като изясните колко важно е равенството за вас във връзката ви. Изразете факта, че искате вашият романс да бъде постоянен залп напред-назад и че искате да можете да оценявате най-доброто един в друг по всяко време. Ако се опитвате да спечелите Везни, покажете собственото си желание да изследвате всички перспективи и да видите всички страни на всяка ситуация. Вашата собствена способност да балансирате двете страни на конфликт и да видите и двете страни на несъгласието ще бъде супер привлекателна за Везни.

Скорпион - интимност

Скорпионите жадуват за интимност - което понякога може да им създаде проблеми, ако се смесят с хора, които не желаят да поемат отговорност за собственото си изцеление. Скорпионите не се интересуват от вашите граници – те искат да влязат под кожата ви. Те искат да знаят всички объркани, неудобни, тайни подробности, които се крият в главата ви, независимо дали става дума за интимните подробности от миналите ви връзки или как наистина се чувствате за вашите мама. Поради интимността, от която се нуждаят, доверието също е изключително важно, за да се чувстват сигурни и разбрани.

Ако сте Скорпион, бъдете честни относно факта, че обичате да се задълбочавате бързо, когато за първи път започнете да излизате с някого. Ако се чувстват неудобно от вашата собствена тенденция да бъдете супер емоционално интимни, тогава те ще ви кажат още рано-рано. Въпреки това, ако вече сте във връзка, винаги можете да научите още повече за партньора си, като непрекъснато се задълбочавате в личностните стилове на другия. Ако излизате със Скорпион, бъдете готови да разголите душата си от време на време и се уверете, че създавате безопасно пространство във връзката си за честност.

Стрелец - свобода

Зодия Стрелец със сигурност не е известна с желанието си да си стои вкъщи или да излиза с твърде привързани партньори. Поради любовта си към приключенията и изследването, тя се нуждае от свободата да тръгне без посока. Партньор, който дава на Стрелец пространството да бъде напълно себе си и да се потопи в многобройните си интелектуални интереси, е от ключово значение. Не само това, те се нуждаят от партньор, който е забавен и може да ги държи ангажирани чрез социално или интелектуално стимулиране.

Ако сте Стрелец, търсещ връзка, не забравяйте да съобщите на партньора си колко е важно за вас да изпитате свобода в отношенията ви. Това означава да им кажете колко много искате да правите спонтанни неща заедно и колко искате да сте свободни, за да имате приключения сами. Партньорът ви трябва да знае колко много не искате да бъдете затворени от връзката си. Ако излизате със Стрелец, не забравяйте да поддържате нещата креативни по отношение на срещите и дейностите - и ако партньорът ви каже, че иска произволно да излети в чужда страна, не се изненадвайте.

Козирог - подкрепа

Като едни от най-амбициозните и всеотдайни знаци в зодиака, Козирозите имат нужда партньорът им да бъде силна система за подкрепа, за да могат да постигнат целите си. Те процъфтяват, когато партньорът им е щастлив да се грижи за дома или ежедневните задачи, докато те се фокусират върху потапянето дълбоко в работата си или ръководенето на проекти. Поради своята съсредоточена природа, те могат да бъдат малко мрачни от време на време, без да се съобразяват с чувствата на партньора си, така че човек, който не се обижда лесно, е ключов. 

Като Козирог е важно да сте наясно с партньора си колко важни са вашите страсти за вас в живота. Колкото повече те разбират колко много държите на вашата работа, творчество или проекти, толкова по-вероятно е да ви осигурят външната подкрепа, която търсите. Ако излизате с Козирог, уверете се, че управлявате собствената си несигурност, когато той се потопи дълбоко в нещо, което наистина обича. Знайте, че те могат да обичат вас и страстта си едновременно - и бъдете готови да изразите страхопочитание към всичко, което са способни да постигнат.

Водолей - приятелство

Идеалният любовен живот на Водолей включва партньор, който е също толкова социален, колкото него и процъфтява от вечерни вечери и оживен социален живот. Тъй като е важно за тези ефирни социалисти да запазят своята независимост и да имат силен социален кръг, партньорът, който е и приятел, е от решаващо значение. Водолеите процъфтяват най-добре във връзки, в които двама души с независим живот се събират като любовници и приятели, за да подобрят преживяванията на другия в този свят.

Ако сте Водолей, активно търсите превръщането на приятелство в романтична връзка. Знаете, че е важно за вас да сте приятели с човека, с когото излизате, така че бъдете умишлени в извършването на действия на платонична любов в допълнение към изразяването на чувствата си романтично. Уверете се, че вашият партньор е лесно вплетен в социалния ви живот и че се разбира с вашия кръг. Ако излизате с Водолей, продължете да им показвате, че сте независими и способни сами през цялата си връзка. Бъдете наясно с факта, че наистина искате да бъдете техен партньор в живота, а не само техен любовник.

Риби - емпатия

Като чувствителен и открит знак, Рибите се нуждаят от партньор, който се чувства удобно с тях в техните понякога необясними емоции, като същевременно действа като система за подкрепа. Нищо не отваря сърцето на Риби така, както някой, който дава сила на тяхната чувствителност, цени емоциите им, показва им доброта и разбира борбата да усетиш нещата толкова дълбоко. Партньор със защитнически дух помага на Рибите да се чувстват комфортно и свободни да изразят себе си напълно.

Като Риби, кажете ясно на човека, с когото излизате, че имате нужда от емоционална подкрепа в моменти, когато се чувствате претоварени. Когато вашият партньор знае, че външните ви чувства не са просто случайни, а всъщност са част от начина ви на живот, той ще може да бъде до вас по-често и преднамерено. Ако излизате с Риби, бъдете готови да бъдете до тях по време на драматичните им епизоди и да им помогнете да се справят с тези емоции. Осигурете им безопасно пространство, където да изпитват емоции и да бъдат най-истинската си същност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари