IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Сатурн отново е тук, но какво означава това за вашия зодиакален знак

5 юли 2024 17 30

Сатурн се свързва с житейски уроци, граници и карма

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Годишната ретроградност на Сатурн започна. При нея планетата изглежда се движи назад от нашата гледна точка тук на Земята. Тази годишна ретроградност може да се почувства или като потупване по гърба, или като сурова критика в зависимост от това колко добре сте се справяли напоследък в професионален и житейски план. 

Надзорникът на зодиака, Сатурн, се свързва с житейски уроци, граници и карма и неговите ретрогради ни канят да погледнем навътре, да поемем отговорност за живота си и да обединим действията си, за да можем да продължим напред.

Тази година ретроградността се провежда между 29 юни и 15 ноември в мистични, духовно настроени Риби – носейки големи осъзнавания, въпроси за границите и сурова родителска енергия в нашите надежди, мечти и фантастични светове. Това е идеалното време да завържете разхлабените краища, да разпознаете моделите, които непрекъснато повтаряте, и да правите планове да продължите напред по положителен начин.

И така, как тази ретроградност ще се отрази на вас и вашия зодиакален знак, прочетете тук:

Овен

Подгответе се за голяма интроспекция, Овен. Тъй като Сатурн ретроградира във вашия дълбок и смислен дванадесети дом, вие сте призовани да се настроите към интуицията си, да потърсите приключване на миналите наранявания и да дадете приоритет на вашето психическо благополучие. Това също може да бъде началото на магическо духовно пътешествие за вас, докато се гмурнете по-дълбоко в практики, които говорят на душата ви. Най-важното обаче е, че научавате, че вие ​​сте отговорни за собственото си щастие и че животът е твърде кратък, за да останете блокирани.

Телец

Ретроградният Сатурн е свързан с връзка, общност и обединяване на хората за вас. Време е да се запознаете реално със системите за поддръжка, от които се нуждаете, за да навигирате в следващата фаза от живота си и да намерите начини да ги осъществите. Позволете на интуицията си да ви води към групи, събирания и приятели, които ви карат да се чувствате сякаш всичко е възможно. И ако сте се чудили дали е време да разтърсите социалния си кръг, за да отговаря на новото ви настроение, ретроградният Сатурн във вашия единадесети дом ви дава голям знак.

Близнаци

Какво се случва с кариерата ви в момента, Близнаци? Тъй като ретрограден Сатурн се върти назад през вашата зона на успех в десети дом, за да ви помогне да се изправите пред музиката, да направите промяната и да излезете от зоната си на комфорт. Предстои ви нещо по-голямо, по-добро и по-ярко! Само защото сте следвали един път до сега, не означава, че трябва да продължите! Бъдете честни със себе си относно тази голяма мечта, тази, която е за вас, а не за всички останали... И започнете да бъдете реалисти, за да я осъществите.

Рак

Пригответе се да копаете дълбоко и да се изправите лице в лице с няколко домашни истини тази ретроградност. Ако в живота ви липсва вдъхновение, приключения и вълнение, сега може да е идеалният момент да помислите дълбоко какво наистина искате. Трябва да се направи голямо мислене, докато Сатурн ретроградира вашия експанзивен девети дом. Може да копнеете за бягство, да мечтаете да научите нови умения или да сте готови да започнете отначало някъде, на място обляно от слънце. Животът е за живеене, Рак, и вие сте на път да измислите смисъла на своя.


Лъв

Ретрограден Сатурн в осми дом е свързан с изправяне срещу сенките. И дори най-слънчевият знак в зодиака ги има! Позволете това лято да бъде период на трансформация за вас, докато се изправяте пред истината, признавате грешките си и излизате като пеперуда от пашкула си. Не е нужно да сте перфектен, Лъв, но трябва да направите промяна, ако искаш животът ви да бъде различен. Позволяването на другите да ви подкрепят в това може да ви покаже, че има помощ, ако я поискате. Не е нужно да правите това сами.

Дева

Изправянето пред собствената ви роля в сложни взаимоотношения може да бъде темата на тази ретроградност за вас, Дева. Може да почувствате, че по-лесно обвинявате някой друг за всичко, но истинският растеж се случва, когато признаете, че също така имате силата да променяте нещата. Ретрограден Сатурн във вашата зона на партньорство в седми дом може да бъде звънът за събуждане, от който никога не сте знаели, че имате нужда. Копайте дълбоко, бъдете реални и вярвайте в по-добри дни напред.

Везни

Ако начинът, по който прекарвате дните си, е начинът, по който прекарвате и живота си, доволни ли сте от това как се развиват нещата? Докато Сатурн ретроградира през вашия фокусиран върху рутината шести дом през следващите четири месеца, може да откриете, че преоценявате всичко - от здравето си до работата си. Енергията ви ще бъде на ниско ниво поради факта, че сте изтощени. Уверете се, че давате приоритет на вашето благополучие пред постоянното удоволствие на другите хора. Вашите близки ще се радват да ви видят щастливи.

Скорпион

Кой казва, че романтиката е мъртва? Много е жива и процъфтяваща. Търсите да се свържете с другите по дълбок начин. Това е време за култивиране на интимност, любимото ви занимание. Сега имате разрешение да се забавлявате, да фиртувате, да завързвате неангажиращи връзки. Летните свалки са точни за вас в този момент.

Стрелец

Излекуването на травмата на поколението няма да стане за една нощ, но обратното въртене на Сатурн ви дава възможност да определите проблема и ви позволява да започнете да работите върху поправянето на нежното си сърце. Признаването и притежаването на нещата е първата стъпка към това да направите живота си по-добър и по-цялостен. Грижете се за себе си, Стрелец!

Козирог

Поставянето на граници е от съществено значение за вашето лично израстване. Въпреки че сте страхотни в придържането към линиите, начертани в пясъка, скоро не сте успели да ги приложите в собствения си живот. Ограниченията ще ви накарат да се чувствате по-малко приети за даденост, така че не се чувствайте зле, че ги налагате във взаимоотношенията.

Водолей

Какво ви причинява стрес? Дайте си почивка от самобичуването и вместо това работете върху самочувствието. Колкото повече вярвате в себе си, толкова по-мощни действия ще предприемете, за да поправите това, което ви разстройва. Бъдете смели.

Риби

Напоследък оказвате натиск върху себе си да действате зряло. Въпреки че поемате много отговорности и действате извън годините си, може да искате да запалите вътрешното си дете и да се забавлявате това лято много повече от всяко друго лято. Това ще ви даде възможност да се почувствате по-свободни и щастливи.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари