IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 септември

24 септември 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Около вас непрекъснато ще се провеждат някакви псевдо-интелектуални разговори, които със сигурност няма да ви харесат. Поддадете ли се на изкушението да се включите в „дискусията“, ще създадете сериозна пробойна в отношенията.

Телец

Насочете се към изпълнението на дългосрочните си проекти и то към тези, които вече са в разработка. Не е изключено да получите първите приходи от вече довършените етапи.

Близнаци

Колкото и да са сложни въпросите, с които се налага да се занимавате, ще успеете да си изградите правилна тактика за действие без затруднения. Проявете последователност, защото обикновено довършването на каквато и да било дейност ви е слабо място.

Рак

Не се вглъбявайте в себе си, а наблюдавайте подробно какво се случва около вас. Информационният поток ще е интензивен и ще се сетите как да се справите с проблем, който в момента е „в задънена улица“.

Лъв

Постъпка на човек от обичайното ви обкръжение, когото познавате от доста време ще ви изненада и ще ви накара да промените мнението си за въпросната личност. Ще се убедите, че оценката ви към момента е била неправилна и несправедливо сте го подценявали.

Дева

Настроението ви ще е леко минорно. Ориентирайте се към самостоятелни занимания, по възможност интелектуални. Те ще ви доставят осезателно удоволствие.

Везни

Обективната ви оценка за фактите и събитията е гарантиран залог за успех. Не се ентусиазирайте от бързия първоначален напредък. Надцените ли се, ще пропуснете нещо важно.

Скорпион

Околните живо ще се интересуват от мнението ви. Споделяйте го, няма смисъл да скромничите, но не се опитвайте да го наложите. Приемете несъгласието на събеседниците си като стимул за повишаване на знанията си.

Стрелец

Занимавайте се предимно с рутинни задачи, в чието изпълнение нямате съмнение. За новите дейности ще се чувствате доста по-неуверени и е за предпочитане да ги избягвате.

Козирог

Ще ви помолят или ще се наложи да се заемете с някакви допълнителни задачи. Не отказвайте, ефектът ще надмине очакванията ви. Ще стабилизирате позициите си и ще получите интересна материална придобивка.

Водолей

Ще впечатлите с познанията си, независимо от темите на разговор, в които участвате. Приемете комплиментарното отношение на околните с умерена доза самочувствие, за да си осигурите и почитатели.

Риби

Особено привлекателни ще ви се сторят битовите занимания. Отделете им време. От една страна ще разнообразите програмата си, а от друга – ще спечелите искреното благоразположение на близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари