IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 септември

25 септември 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не бързайте. Ще осъществите желанията си, но по различен начин и по различно време от очакваното. Интересно е, че ще получите и помощ и то точно оттам, откъдето най-малко предполагате.

Телец

Бързо ще стигате до набелязаните цели, но концентрацията на моменти ще ви куца. Подредете задачите по важност и разпределете времето си оптимално. Със сигурност ще извлечете максимална полза от всяка ситуация, в която попадате.

Близнаци

Въпросите, с които ще се занимавате, или по-точно ще ви занимават днес, ще са доста деликатни и от лично естество. Необяснимо защо, но някой непрекъснато ще се опитва да сподели с вас тайните си. Опитайте да прецените последствията, преди да влезете в ролята на дискретния слушател. Все пак, не сте изповедалня.

Рак

Ще се убедите от личен опит, че доброто, ако не винаги, то в повечето случаи се връща. Хора, които не са ви особено близки, но на които преди време сте помогнали, ще ви помогнат да се справите с непредвидено затруднение.

Лъв

Затруднения няма да липсват, но пък и постиженията ще са окуражаващи. Част от ситуациите, в които попадате, ще ви научат какво означава да се радвате на дребните удоволствия.

Дева

Не се отказвайте от намеренията си, но и не се опитвайте да правите нещата на всяка цена. От съществено значение е да изберете правилните хора, когато ви е нужно съдействие и то по-конкретно при уреждане на лични проблеми.

Везни

Няма да сте в позиция да контролирате събитията, така че печелившата тактика е да се придържате към тях. Бъдете готови да импровизирате, без да драматизирате. Запомнящото се събитие ще е, че ще намерите решение на съществуваща към момента разправия.

Скорпион

С каквото и да се заемете, ще се натъквате на някакви усложнения. Установите ли, че ще са нужни прекалено много усилия, преминавайте към следващата цел. Ако се налага да си осигурите привърженици, ще спечелите вниманието им удивително лесно.

Стрелец

Обстановката около вас ще е сравнително спокойна, което не означава, че не трябва да сте предпазливи. Не оставяйте вещите си без надзор, особено ако посещавате места, където има струпване на много хора. Не е изключено да получите интересно предложение за допълнителна работа.

Козирог

Насочете усилията си предимно към издирване, осигуряване и анализиране на информация. За конкретните ви задачи тя ще се окаже най-важният ресурс. Разчитайте само на доказали надеждността си източници.

Водолей

Новите занимания ще привлекат изцяло вниманието ви. Ориентирайте се именно към тях. Може да изглеждат сложни и непознати, но пък ще можете да разгърнете творческите си умения максимално.

Риби

В текущата работа ще се възползвате от усвоени преди известно време нови знания. Ще е нещо като първа реална възвръщаемост от полезна инвестиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари