IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 октомври

1 октомври 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Случайно събитие ще ви напомни за стар, почти забравен проект. Отделете време и го прегледайте. Най-вероятно ще установите, че има потенциал за обновяване и повторно въвеждане в активно действие.

Телец

В процеса на изпълнение на ежедневните задачи е възможно да установите, че сте забравили нещо съществено – работа, обещание, домашен ангажимент. Мобилизирайте се, мислете бързо и логично. Ще се сетите как да наваксате пропуснатото.

Близнаци

Необичайна информация на инвестиционна тема ще ви попадне пред погледа. Ще ви подскаже, че не е зле да прегледате финансовите си наличности. Преценете много подробно нивото на риска, преди да решите да инвестирате в каквото и да било.

Рак

Събитията категорично няма да се развиват според очакванията ви, но това в никакъв случай не бива да ви тревожи. Разпределете заниманията на две групи: неотложни и предпочитани. Намерете начин да ги редувате и ще се убедите, че денят ви не е минал напразно.

Лъв

Колкото и сложни да са днешните ви дейности, няма да ви разколебаят. Осезателното излъчване на самоувереност ще привлече към вас нужните сътрудници. Работата ще е изцяло екипна, така че освен професионалните, ще можете да използвате и лидерските си умения.

Дева

Текущите задачи ще изискват бърза реакция и обмислени решения. Неоспоримият ви талант да виждате неявните подробности и да отчитате значението им ще е особено полезен.

Везни

Нова задача, с която се налага да се справите за кратко време, така ще ви заинтригува, че ще забравите да почивате. Разпределете времето си по начин, който да ви гарантира, че ще сте еднакво работоспособни през целия ден.

Скорпион

Довършете всички „висящи“ и отлагани по няколко пъти дейности, независимо че може да не са особено важни. Започвайки нещо ново, не бива да има теми, които ви връщат назад и отвличат вниманието ви.

Стрелец

Колкото сте по-активни, толкова ще сте по-продуктивни. Ще получите няколко предложения за участие в екипни дейности. Някои от тях може да са продължение едно от друго. Включете се във всички занимания, в които се чувствате сигурни в себе си.

Козирог

Не е препоръчително да се намесвате в работата на колегите, дори да забелязвате, че явно допускат грешка. Отговорността е изцяло тяхна, а желанието ви да сте полезни може да бъде оценено абсолютно погрешно.

Водолей

Следвайте вдъхновението си. Ако успеете да си осигурите и нужните ресурси, бихте могли да осъществите една от най-смелите си мечти. Не губете време с духовни занимания, ако не са материално обезпечени.

Риби

Ще се почувствате истински пълноценни и спокойни, ако работите уединено и самостоятелно. Общуването с много хора и престоят в шумна компания ще отслабят интуицията, а оттам и ориентацията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари