IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия

21 октомври 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 21 – 27 октомври

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 21 – 27 октомври 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са динамични и нееднозначни. На моменти ще се налага да проявявате упоритост и решителност, но в други ще е задължително да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“. Ще се налага да се занимавате едновременно и с нови, и с вече довършени задачи. Няма да ви затруднят, а ще успеете да разширите влиянието си. Конфликтни ситуации може да се появят от невъзможността да синхронизирате собствените си интереси с чуждите.

Телец

Някои обстоятелства ще са странни и може да събудят вътрешните ви страхове. Ще се наложи да анализирате задълбочено недовършени въпроси, с които по някакви причини ще се занимавате отново. Извадете от живота си ненужното, включително и връзки, които вече са изчерпали съдържанието си. Не се противопоставяйте на промените, дори да не се чувствате готови за тях.

Близнаци

Социалните контакти ще са интензивни. Нови хора ще навлязат в орбитата ви. Разговорите с част от тях ще ви накарат да се замислите за приоритетите си, леко да поразместите целите в съответствие с променящите се интереси. Следвайте творческото си вдъхновение. Колкото и сложни да изглеждат спонтанните ви идеи, ще се намери кой да ви подкрепи и физически, и духовно.

Рак

Ще получите висока оценка за дейности, които сте довършили преди доста време. Професионалният напредък ще е осезаем, но това няма да го направи по-лесен. Не влизайте в остри спорове с колегите и шефовете, ако не са съгласни с мнението ви. Заемете се със задачите, с които можете да се справите самостоятелно и изчакайте хората от екипа си сами да стигнат до правилните заключения. Не привличайте вниманието.

Лъв

Твърде често ще попадате в разни мистични ситуации, а и самите вие ще изглеждате доста загадъчно. Основните въпроси, с които ще се наложи да се занимавате ще са свързани с обучение, саморазвитие, а може би и с организацията на някакво кратко пътешествие. Обстоятелствата ще ви принудят да промените леко перспективните си планове, но пък текущите задачи няма да ви създадат никакви проблеми. Непредвидено, но навреме ще получите важна информация, благодарение на която ще успеете да си изградите правилна дългосрочна стратегия.

Дева

Стремежът към усвояване на нови знания и умения ще ви подтикне към смели и полезни решения. Ще подобрите цялостния си статус за един доста дълъг период от време. Ориентирайте усилията си към справяне с текущите задачи и доказване на професионалните си умения. Подредете старателно финансите си. Разплатете задълженията и търсете потенциал за намаляване на разходите. Следвайте принципите си и се старайте да не изпадате под ничия зависимост.

Везни

Важните събития ще се случат предимно в сферата на отношенията. Не е изключено да се промени характерът на някои връзки. От лични да преминат към делови или обратно, а може би просто да се сближите с хора, с които до момента сте общували само формално. Въздържайте се от неизпълними обещания, особено ако са свързани с разходи или необходимост от инвестиране на каквито и да било ресурси. Парични заеми взимайте само при крайна необходимост.

Скорпион

Действайте с умерено темпо преди Слънцето да навлезе във вашия знак. След като то вече е там, енергетиката ви ще се стабилизира, мисълта ви ще се изостри, аналитичните умения ще се подобрят. Тогава ще е подходящо да се насочите към сложни въпроси, за които към момента не ви е хрумвало приемливо решение. Ако се налага да потърсите сътрудници или да си създадете екип, ще разполагате с достатъчно добър избор. Подредете и задачите, и пространството около себе си.

Стрелец

В три направления можете да ориентирате усилията си – творчество, уреждане на любовните отношения и разширяване на влиянието си. Ще разполагате с подходящи условия за постигане на целите си във всяко едно от тях, но е от съществено значение да не ги смесвате. Изразявайте мислите и чувствата си искрено. Умението ви да наричате нещата с истинските им имена ще ви създаде почитатели, на които без съмнение бихте могли да разчитате.

Козирог

Действайте активно, но без да привличате вниманието. Професионалните задачи ще ви погълнат почти изцяло, което пък ще намали грижата за близките. Опитайте се да разпределите времето си оптимално и не ги лишавайте от внимание. Наблюдавайте поведението им. Вероятно ще се наложи да се намесите, за да им помогнете да се справят с проблемите си. От значение е те да знаят, че могат да разчитат на подкрепата ви, особено ако става дума за уреждане на здравословни въпроси.

Водолей

Почти ежедневно ще се случва нещо ново, което ще провокира любопитството ви. Събитията ще са буквално във всички сфери – обучение, професионална реализация, публични задължения. Задачите ви ще са много повече екипни, отколкото индивидуални, а необходимостта да общувате с различни хора ще се отрази положително на въображението ви. Ще установите подходящи варианти за справяне с проблеми там, където другите виждат само и единствено проблема като такъв. Много е вероятно да довършите сложен юридически казус или да стигнете до окончателно споразумение по дългосрочен договор.

Риби

На преден план ще излязат поредица въпроси, но все от сферата на финансите и материалната ви подсигуреност. Ще се наложи да намалите разходите, да потърсите допълнителни източници на доход или пък да се научите да разпределяте ресурсите си по-грамотно, т. е. да избягвате жестовете на разточителност. От съществено значение е да отделите важното от незначителното, включително хората, с които общувате, заобикалящата ви среда. Без съществени усилия бихте могли да постигнете синхрон между физическото и духовното си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 30 минути )
Slava alahu zdraveto e ptkicno prost vona sas nekoi s drugi prosto ne darazumeniya s tretiden prosto boi s plunki
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimen ( преди 32 минути )
Ot dvulicnici priyaeteli predateli spioni akal nestem a i ot klykari nevijdasti teh si da ne ni otvaryat ysata ako iskat yvajenie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimen ( преди 33 минути )
Ot dvulicnici priyaeteli predateli spioni akal nestem a i ot klykari nevijdasti teh si da ne ni otvaryat ysata ako iskat yvajenie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар