IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, за които 2020-а ще бъде най-добрата година

8 януари 2020 18 00

Ето топ 3

Снимка: Pexels

2020 година даде началото и на второто десетилетие на XXI век. Всички си пожелаваме тези 12 месеца да са по-добри от предходните и да постигнем целите, към които се стремим толкова дълго време. Разбира се, трябва да се потрудим, за да видим положителен резултат накрая.

Но има някои зодии, които по-лесно ще постигат това, което искат. За тях 2020 година ще бъде прекрасна и те вече започват да го усещат. През тази година ретроградни ще бъдат планетите Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. За някои хора това ще бележи труден период, но 3 от зодиите точно тогава ще пожънат огромни успехи.

Ето кои три зодиакални знака ще имат прекрасна 2020 година.

Телец: Година на вяра и невероятни възможности

Телци, готови ли сте да излезете от зоната си на комфорт? Това е годината, в която ще постигнете това, за което толкова усърдно работите. Планетите Сатурн и Плутон ще преминат през вашия девети дом, което ще се отрази на пътуванията и приключенията ви през следващите 12 месеца.

зодии -

Снимка: Pexels

Също така, когато Луната влезе в оста на Близнаци и Стрелец, това ще се отрази на финансовото ви състояние. Важно е през 2020 година да оцените себе си и да покажете на другите, че знаете колко струвате и какво заслужавате. Само така те ще се отнасят с уважение към вас и ще разберат колко ценен е вашият опит.

Дева: Година на самолюбие и мъдрост

Девите трябва да започнат да се радват повече на това, което са постигнали. Вие работите усилено, за да сбъднете мечтите си, но трябва да разберете, че това става бавно. Бъдете доволни от малките победи, които правите всеки ден, защото именно те ще ви доближат повече до крайния резултат.

Обърнете се към себе си и си задайте въпроса „Какво искам?“. Не трябва да се страхувате да протегнете ръка към това, което желаете. Съдбата е готова да ви го даде, но понякога ще се наложи да поемете и малки рискове. Но пък тогава победата е най-сладка, нали?

зодии -

Снимка: Pexels

Планетата Уран ще ви помогне да подредите нещата в перспектива и да направите стриктен план за бъдещето си. Не забравяйте да следвате сърцето си и да не разчитате толкова много на страничното мнение. Венера и тази година ще бъде ретроградна, което ще се отрази на финансовото ви състояние.

Козирог: Година на силна метаморфоза

Време е да се поздравите за добре свършената работа през изминалите години. През 2020-а ще берете плодовете на труда ви, който със сигурност е много повече от този на останалите. Освен това, следващите 12 месеца ще бъдат време за огромна метаморфоза, която ще е видима за всички.

зодии -

Снимка: Pexels

Също така, сега е моментът за почивка, така че не се преуморявайте през тази година. Опитайте се да поддържате баланс между личния и професионалния си живот. Трудно е, да, но точно това равновесие ще е от ключово значение за щастието ви през 2020-а.

Хороскопът ви за 2020 година, какви изненади крие?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари