IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Ричард Гиър за първи път сподели снимки със синовете им

18 юни 2024 10 30

Испанката даде рядък поглед върху семейния им живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ричард Гиър за първи път може да бъде видян да позира с малките си синове на снимки, споделени от неговата съпруга Алехандра Силва. Испанката е дала възможност на феновете на 74-годишния актьор да надзърнат към щастливия им семеен живот.

Досега звездата от „Хубава жена“ пазеше семейството си далеч от светлината на прожекторите, но Алехандра реши да покаже част от идилията им в неделя, специално, за да поздрави мъжа си за Деня на бащата.

В сладка публикация в Instagram, посветена на Ричард, Алехандра сподели няколко негови снимки с малките им синове – 5-годишния Александър и тригодишния му брат Джеймс.

На снимките се вижда и 9-годишният Албърт, който е син на Алехандра от предишна връзка, но за когото очевидно Гиър е бащина фигура.


Алехандра е озаглавила публикацията си: „Честит Ден на бащата на най-прекрасния татко, който четири момчета могат да си пожелаят. Твоите безкрайни търпение, любов и отдаденост са наистина забележителни. Честит Ден на бащата на мъжа, който винаги е до нас, правейки всеки момент специален, мама, Джеймс, Александър, Албърт и Хоумър.“

Лицата на децата са замъглени на снимките, но радостта на семейството е очевидна.

Една от снимките показва семейството на плажа, като Ричард носи един от синовете си на раменете си, докато съпругата му стои до него, а другите момчета са във водата.

На друг кадър Ричард и Алехандра стоят гордо с Албърт, докато тя показва свидетелство за училище. Има изображение на Ричард, който се наслаждава на млечен шейк с един от своите потомци.

Порасналият син на Ричард – Хоумър (на основната снимка), който е от предишния му брак, не присъства на снимките, но той почете баща си сам като специално го поздрави за празника.

Наскоро Хоумър присъства с баща си и Алехандра на афтърпартито „Oh Canada“ в рамките на филмовия фестивал в Кан. Гиър е много потаен, когато става въпрос за личния му живот, но наскоро разкри, че сменя САЩ с родината на съпругата си Испания.

Той каза пред Vanity Fair Spain: „За мен отиването в Мадрид ще бъде страхотно приключение, защото никога не съм живял на пълен работен ден извън Съединените щати.“

„За Алехандра ще бъде прекрасно да бъде по-близо до семейството си, приятелите си и културата си“, каза той. „Тя беше много щедра да ми даде шест години живот в моя свят, така че смятам, че е справедливо да ѝ дам поне още шест от нейния живот в нейната среда.“

Но това няма да е трудно за Ричард, защото той обожава испанската култура. „Обичам Испания и смятам, че начинът на живот на испанците е страхотен. Също и способността им да живеят, предавайки радост и щастие. Това е красиво място, храната е необикновена и хората излъчват чувствителност и щедрост, както и желязна воля да се смеят и да се наслаждават. Така че очаквам с нетърпение да отида там.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари