IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Костнър е готов за нова любов

26 юни 2024 09 00

Актьорът и режисьор е с отворен ум и сърце

Снимка: БГНЕС

Въпреки че разводът му с Кристин Баумгартнер се отрази тежко на носителя на "Оскар", той даде приоритет на децата си и премина през последната година с благодарност.

"Просто се справяш", казва 69-годишният Костнър в корицата на People тази седмица за това как се справя с живота след като 50-годишната Баумгартнер подава молба за развод през май 2023 г.

"Просто продължаваш да говориш, продължаваш да се грижиш (децата), продължаваш да се интересуваш от това, от което те се интересуват ... Трябваше да го направя", казва бащата на седем деца.

Кевин Костнър казва, че "няма да загубя себе си", докато се "справям" с последиците от развода.

Все пак Костнър, който споделя попечителството над трите си най-малки деца - синовете Кейдън, 17 г., и Хейс, 15 г., плюс дъщерята Грейс, 14 г. - с бившата си съпруга, не е загърбил романтиката.

Може ли да се влюби отново? "Да, мисля, че всеки би искал да бъде влюбен", казва той. "Има толкова хубаво чувство, което е свързано с това. Може би трябва да се определи по различен начин, но да, обичам идеята за тази възможност."

Актьорът от "Робин Худ" (който има и четири възрастни деца: Ани, 40 г., Лили, 37 г., Джо, 36 г., и Лиъм, 27 г.) добавя: "Няма да позволя на нищо да закорави сърцето ми."

Междувременно Костнър е вложил сърцето си в дългогодишния си страстен проект "Американска сага" - мащабен уестърн епос, чиято първа глава излиза по кината на 28 юни.

Макар че роденият в Комптън, Калифорния, е предоставил 38 млн. долара от собствените си пари и е заложил имот, за да помогне за финансирането на филма, той е развълнуван, че ще участва в нещо, в което дълбоко вярва.

"Имах невероятно необичаен - и в по-голямата си част прекрасен - живот", казва Костнър, разглеждайки с благодарност своите почти седем десетилетия. "От живота съм преглътнал няколко наистина големи хапки и животът е откъсвал няколко наистина големи хапки от мен, но никога не съм позволявал това да ме ожесточи и няма да го направя."

В края на краищата сърцето му винаги ще бъде със седемте му деца. "Наистина става въпрос за децата", казва актьорът и режисьор. "Аз все още уча децата си. И между другото, аз все още се уча."

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари