IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион и близнаците й с рядка поява на концерт

27 юни 2024 12 30

Те посетиха изпълнение на Степан Хаусер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион заведе близнаците си на класически концерт, където наблюдаваха изпълнението на челиста Степан Хаусер

56-годишната изпълнителката на My Heart Will Go On направя рядка поява с двама от синовете си на фона на продължаващата й битка със синдрома на схванатия човек. Дион изгледа шоуто на хърватския артист в Лас Вегас през изминалия уикенд заедно с 13-годишните Нелсън и Еди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Хаусер сподели за срещата си със Селин в компилационно видео, публикувано както в Instagram, така и в платформата Х, позната като бившия Туитър. Въпреки че концертът беше на 22 юни, челистът сподели за преживяването чак във вторник, 25 юни. 

Видеото започва с думите на Дион, която казва, че е огромен фен на Хаусер. На това той отговаря, че й е най-големият фен, след което изпълнителката започва да се шегува и допълва "Не. Ще се скараме. Аз съм ти най-големият фен". Накрая двамата се съгласяват, че взаимно се уважават и се възхищават един на друг, запечтвайки момента с топла прегръдка. 

Клипът също така показва как Дион влиза в концертната зала, а Хаусер свири нейната класика от филма "Титаник". Изпълнителката е посрещната на крака от цялата публика, докато челистът казва, че иска да посвети изпълнението си на своята любима певица, която е в залата в момента. 

"Ние сме най-големите си фенове. Търпеливо чакам за нашия дует и знам, че тя ще се завърне на сцената по-силна от всякога, защото има само една Селин!", написа Хаусер под видеото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

В друга публикация той сподели за срещата си с Дион, описвайки я като нещо, което е чакал цял живот. "Благодаря ти, Селин Дион, че дойде на моето шоу във Вегас със своето семейство, за мен беше огромна чест", написа челистът. 

Появата на концерта на Хаусер идва само дни, след като Дион се завърна на червения килим, подкрепена от сина си Рене-Чарлз за премиерата на документалния й филм I Am: Celine Dion в Ню Йорк. На събитието тя получи овации на крака и благодари на цялото си семейство и феновете за постоянната им подкрепа. 

"Благодаря ти, Рене-Чарлз. Благодаря ти, Нелсън. Благодаря ти, Еди. Благодаря ви много. И благодаря на вас, моите фенове, за присъствието ви в това приключение, което е по-голям подарък, отколкото мога да си представя. Вашата неспираща любов и подкрепа по всички проблеми ме доведе до този момент", каза Дион от сцената. 

Селин Дион,

Селин Дион и Рене-Чарлз. Снимка: Getty Images

Документалния филм навлиза дълбоко в личния живот на изпълнителката, разказвайки нечувани досега подробности за борбата й със синдрома на схванатия човек, плановете й за завръщане към музиката и постоянната подкрепа, която получава от семейството и феновете си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари