IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов за милиони - дъщерята на Бил Гейтс и внукът на Пол Маккартни

27 юни 2024 15 00

Първата официална снимка на двойката е факт

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Фийби Гейтс сподели малко задкулисни снимки от един от най-щастливите дни в живота й досега - дипломирането, с които показа и кое е новото й гадже.

Най-малкото дете на основателя на Microsoft Бил Гейтс и Мелинда Френч Гейтс завърши университета Станфорд на 15 юни, получавайки диплома за бакалавърска степен по човешка биология само за три години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYLON (@nylonmag)

В своеобразен албум за завършването, направен от Nylon, 21-годишната Фийби сподели няколко лични снимки от големия ден, които включват усмихнати кадри с двамата й родители, както и два фотоса с Артър Доналд, един от внуците на Пол Маккартни. Тя също така сподели публикацията в своя профил в Instagram, под която просто написа "Завърших".

Въпреки че Фийби досега избягваше въпросите за връзката си с Артър, като дори отказа да отговаря на тях в интервю за Bustle, тя лукаво намекна, че с Артър са повече от приятели в описание към снимка, публикувана в историята й в Instagram, наричайки Доналд свое гадже. Заедно с друга публикация на двойката, дипломантката се пошегува, че младият мъж се е облякъл доста добре за специалния повод. 

Двойката създаде слухове за връзка още през октомври миналата година, като в същия месец Фийби сподели снимка, на която се усмихва заедно с приятеля си. "Париж в кадри", написа тя под публикацията. Месец по-рано двамата бяха забелязани на премиерата на сериала Feud: Capote vs The Swans в Ню Йорк. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@phoebegates)

Фийби, която използва социалните си профили, за да се застъпва за правата на жените и се подготвя за стартирането на нова технологична компания и моден стартъп Phia, преди това е излизала с възпитаника на Станфорд Робърт Рос, докато Доналд е свързван с Ава Фили, дъщерята на Рийз Уидърспун и Райън Филип. 

Артър Доналд е най-големият внук на Пол Маккартни и е роден в Англия на 3 април 1999 гдоина. Той е най-големият син на Мари Маккартни и бившия й съпруг, телевизионният продуцент Алистар Доналд. Посещава University College School в северен Лондон, след което заминава за Америка, за да продължи обучението си в университета Йейл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@phoebegates)

Фийби също има връзка и с друг член на семейство Маккартни - дизайнерката Стела Маккартни, една от дъщерите на легендарния музикант, както и леля на Доналд. 

Разказвайки за собствената си любов към модата и устойчивостта по време на интервю за Women's Wear Daily през 2022 година, Фийби сподели, че дизайнерката и майка й са добри приятелки и са били такива още от нейното детство. "Винаги съм питала мама дали мога да се срещна със Стела", казва дъщерята на Мелинда Гейтс, отбелязвайки, че най-накрая е получила шанса си, когато е била студентка в Лондон и е стажувала за британския Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@phoebegates)

Фийби сподели, че се почувствала много свързана със Стела заради подобните им истории на дъщери на известни личности. 

"Чувствам се така, защото тя успява да използва платформата, която има, заради това кой е баща й, а и заради факта, че не искаме да бъдем определяни от фамилията си, а да докажем себе си сами", казва Гейтс. 

Двете дами поддържат връзка и дори работят заедно по първата колекция на Фийби, съставена от дамски чанти, която бе пусната през август 2023 година. Аксесоарите са създадени в чест на женската асоциация по тенис, WTA, и отпразнува 50 години от началото на US Open - първият турнир от Големия шлем, който предлага еднакъв награден фонд за мъже и жени. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари