IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер е готова за деца: Часовникът тик-така

2 юли 2024 17 40

Изпълнителката е сгодена за Том Еванс от 2023 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер вече няма търпение да стане майка. 

45-годишната изпълнителка и сега актриса в мюзикъла Sunset Boulevard говори откровено за надеждите си един ден да създаде семейство. Тя даде интервю пред списание Times, където заяви, че би била повече от щастлива скоро да има деца. Все пак Шерцингер споделя, че работата й не може да бъде оставена на второ място в момента, като се подготвя за дебюта си на бродуейска сцена с мюзикъла Sunset Boulevard, който ще се състои на 28 септември. 

"Много бих искала да имам деца. Никога не съм се страхувала от това. Нямам търпение. Все пак часовникът тик-така. Искам да имам бебе, но работата ме вика. Но ще се опитам да намеря време, защото нямам търпение да имам деца", казва Шерцингер, която е сгодена за бившия ръгбист Том Еванс от 2023 година. 

Попитана дали майка й я притиска за внуци, бившата членка на Pussycat Dolls заяви, че досега не е усещала натиск. "Не, защото майка ми знае колко усилено работя и колко отдадена съм на това, което правя. Тя е вярваща жена и просто знае, че всичко ще се случи с времето", допълва изпълнителката. 

Шерцингер се запознава с Том Еванс, когато той е състезател в The X Factor: Celebrity през 2019 година, а тя е съдия. Въпреки че слуховете за романтични отношения започнаха да циркулират още по време на шоуто, нито един от двамата не ги потвърди до дебюта им на червения килим на наградите "Златен глобус" през януари 2020 година. 

"Благословия е да имаш нормална и здравословна връзка", каза Никол през ноември 2020 година. 

През юни 2023 година двойката обяви годежа си. Новината бе споделена в социалните мрежи, където Шерцингер публикува снимки от предложението на плажа. "Казах "Да", написа тя. Що се отнася до сватбата, засега не е обявена дата или каквито и да е други планове.

Преди да срещне любовта в лицето на Еванс, Никол имаше дългогодишни връзки с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън, както и с Григор Димитров

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари