IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Испанският крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха

4 юли 2024 16 30

Разберете какво предизвика сълзи в очите на кралската двойка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Испанските крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха на завършването на военното училище на голямата си дъщеря Леонор, която е и престолонаследница. Гордата кралска двойка обсипа принцесата с обич, след като тя успешно поремина една година обучение във военната академия в Сарагоса

От днес Леонор официално стана младши армейски офицер, а испанският крал и кралица пътуваха до града в северна Испания за специалната церемония, на която Фелипе раздаде нови назначения в Общата военна академия.

Испанският крал и съпругата му не показаха и намек за смут на церемонията, която дойде само часове след последните гръмки твърдения от бившия зет на Летисия - Хайме Дел Бурго, който по-рано тази година заяви, че двамата са имали „афера“ след брака й с краля.

Испанска кралска

Снимка: Getty Images

Бизнесменът, който е излизал с кралицата, когато тя все още е била журналистка, е бил женен за сестра й Телма от 2012-2014 г. Той продължава да твърди, че Летисия го е изоставила заради Фелипе, но че известно време се е виждала и с двамата.

Колкото до церемонията на принцеса Леонор, кралят и кралицата бяха видени да сияят от щастие в компанията и на другата си дъщеря - инфанта София.  18-годишната Леонор изкара една година в същата военната академия, където баща й е бил студент от 1985-1988 г.

Крал Фелипе беше видян да връчва на голямата си дъщеря значка по време на церемонията, която той прикрепи към униформата й, докато тя го поздравяваше.

Леонор и

Леонор и Фелипе; Снимка: Getty Images

Бъдещата кралица получи днес своята мичманска служба в Испанската генерална армейска академия, което означава, че вече е младши офицер.

Кралица Летисия пък се появи на церемонията в елегантна бяла рокля на цветя и също беше видяна да прегръща дъщеря си топло и с очи, пълни със сълзи от гордост.

Летисия прегръща

Снимка: Getty Images

Принцеса Леонор ще завърши три години обучение във въпросната военна академия, преди да премине към General Air Academy. По време на трите си години в академията принцесата ще има право на заплата от 417 евро на месец. Дворецът обаче каза, че тя няма да се възползва от заплатата си.

По-скоро като пансион, военната академия следва строг график през седмицата, но Леонор ще бъде свободна да се прибира у дома през уикендите, ако не е на маневри.

За още новини от света на кралските особи и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари