IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм разкри какво е „циментирало“ връзката му с годеницата му Зоуи Кравиц

12 юли 2024 12 30

Актьорът за първи път коментира отношенията си с дъщерята на Лени Кравиц

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чанинг Тейтъм се радва, че работата с годеницата му Зоуи Кравиц е „циментирала“ връзката им в нови сладки коментари за отношенията му с актрисата. Досега Тейтъм не е говорил за връзката си с дъщерята на Лени Кравиц публично, но явно вече е готов да бъде по-открит за любовта им, след като скоро предстои излизането на общия им филм.

44-годишният Чанинг в момента рекламира последния си филм Fly Me To The Moon, в който участва заедно със Скарлет Йохансон, но в края на август по кината ще излезе и напрегнатият трилър Blink Twice, режисиран от Кравиц.

По време на интервю с Extra на премиерата на Fly Me To The Moon в Ню Йорк в понеделник, актьорът обсъди възможността да си сътрудничи с 35-годишната Зоуи по интересен начин.

Тейтъм обясни, че докато хората може да се „страхуват“ от „работа с партньора ви“, той разкри, че „това беше нещото, което ни бетонира по някакъв начин“. „Този проект просто ни събра“, каза Чанинг.

Той изследва същата тема, докато говори и със списание People в интервю, публикувано по-рано тази седмица във вторник. Звездата каза: „Ето какво ще кажа за творенето с някого, когото обичате: препоръчвам го.“

„Ако мислите да имате дете или ако мислите да се ожените, намерете възможно най-трудния творчески проект с партньорката си“, продължи Тейтъм. Актьорът обаче заяви, че е важно да се „наслаждавате“ на процеса с любимия човек.

„Беше толкова трудно да направя този филм. Вероятно един от най-трудните филми, по които съм работил… поради много различни причини. Но когато можеш да погледнеш през стаята или снимачната площадка и знаеш, че имаш най-добрия човек до себе си, който се опитва да разреши проблемите, и ти наистина търсиш отговори от него точно толкова, колкото и да се опитваш да ги разрешиш сам, това е невероятно“.

Blink Twice е планиран да излезе по-късно тази година на 23 август и не е само с Чанинг, но и с Наоми Аки, Алиа Шаукат и Адриа Арджона.

КоментариКоментари