IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо замина на почивка с Джорджина и петте си деца

22 юли 2024 15 00

Футболистът намери време за ваканция преди новия сезон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристиано Роналдо е благодарен за многодетното си семейство и иска целият свят да го знае.

През изминалия уикенд 39-годишният футболист сподели снимка в социалните мрежи, на която позира заедно с приятелката си Джорджина и петте си деца. Роналдо намери време за почивка след разочароващото Европейско първенство в Германия, което завърши без отбелязан гол, а неговата Португалия отпадна на дузпи от Франция на няколко крачки от финала. Това вероятно е последното европейско за Кристиано, като не се знае дали той ще бъде готов за Световното след две години в САЩ, когато ще е на 41 години.

На снимката Кристиано е заобиколен от петте си деца и приятелката си Джорджина Родригес, докато всички са на частна яхта във водите на Саудитска Арабия. Футболистът е заложил на ежедневна визия, обличайки бяла тениска, докато приятелката му носи розова минирокля без презрамки с надпис „Секси“ върху гърдите. Тя носи най-малката си дъщеря, 2-годишната Бела, която също е облечена в розово, но в по-светъл нюанс от роклята на майка си.

Семейната снимка продължава с 13-годишния Роналдо Джуниър, 6-годишната Алана Мартина и 7-годишните близнаци Ева и Матео. Най-големият син на Роналдо е застанал гордо до баща си, носейки черна тениска и сложил ръка върху Ева. Момиченцето е облечено в дънков гащеризон върху бяла тениска, а брат ѝ Матео носи бяла тениска и бежови панталонки. 6-годишната Алана следва примера на доведената си майка, обличайки розов тоалет.

Кристиано сподели снимката и в историите си в Instagram, придружена от друг кадър, на който позира в басейн със сгънати пред себе си ръце, гледайки към залеза. Той също така включи и снимка от плажа, на която седи на пясъка, облечен в син бански, както и друга, на която позира на дървена маса. Най-накрая видео го показва как кара колело на дървена крайбрежна алея.

Междувременно Родригес сподели друг поглед върху семейната ваканция, пишейки „Нужума“ в описанието, имайки предвид частния курорт в Саудитска Арабия, в който е отседнало семейството ѝ. Първата снимка от колекцията включва Джорджина на фона на залязващото слънце, облечена в бял бански и бежов потник.

Моделката също така включи семейната снимка от яхтата, след което показа и двамата си синове – Кристиано Джуниър си почива на барбарон, докато Матео си седи на дивана. Останалата част от колекцията показва семейството в различни дейности, включително разходка до голяма лодка, разтягане в сауна и позиране на плажа.

Роналдо и Родригес, които често публикуват семейни снимки в социалните мрежи, са заедно от 2017 година, след като се запознават в магазин на Gucci, където Джорджина е работила.

Риалити звездата говори открито за връзката си с футболиста в поредицата на Netflix I am Georgina, където казва „Кристиано е чудесен, той е много нормален човек. Мечтаех да имам принц до себе си и сега го имам“.

Джорджина и Кристиано Роналдо на семейна ваканция в Португалия

Кристиано Роналдо и Джорджина събират тен на яхта в Сардиния

Героинята на Кристиано Роналдо навърши една годинка

На тазгодишния Ден на майката в Португалия, който се честваше на 5 юли, Роналдо поздрави Джорджина, споделяйки семейни снимки в социалните мрежи.

„Feliz dia da mãe para as melhores do mundo ❤️“, написа той, което в превод от португалски означава „Честит Ден на майката на най-добрите в света ❤️“.

Първата снимка в галерията показва Роналдо и Родригес, които позират на дървена крайбрежна пътека с децата си. Цялото семейство е облечено в ежедневни тоалети, докато зад тях се разкрива красив кадър на залеза. На следващите кадри футболистът позира със собствената си майка, Долорес, показвайки моменти от миналото и сега.

Кристиано е баща на пет деца. Кристиано Роналдо Джуниър се ражда през 2010, последван от Ева Матео седем години по-късно. През 2017 година се раждат близнаците Ева и Матео, като всичките деца досега са от сурогатни майки. Седмици след появата на близнаците, Роналдо обяви, че е станал баща и на още едно дете – Алана Мартина – което вече е от приятелката му Джорджина.

След като разкри, че очакват още една двойка близнаци през октомври 2021 година, Роналдо и Родригес обявиха, че едно от децата им – Ейнджъл – е починало при раждането. Другото оцелява и носи името Бела и вече е на две годинки.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари