IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От гимназиална любов до олимпийски медали – историята на Тара Дейвис и Хънтър Удхол

12 август 2024 18 30

Двамата се превърнаха в любима двойка на зрителите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тара Дейвис и Хънтър Удхол бяха в центъра на вниманието по време на Олимпиадата в Париж, но любовната им история започва скромно, когато двамата се срещат на гимназиалната писта през 2017 година. 

От първата им среща до поддържането на връзка от разстояние по време на колежа, Дейвис и Удхол са изправени пред множество предизвикателства и изисквания на състезателния живот. Чрез постоянна комуникация, доверие и взаимно уважение те остават заедно, като в крайна сметка се женят през 2022 година и се състезават на световната сцена за втори път на Олимпийските игри в Париж.

Дейвис е известна с постиженията си на дълъг скок и бягане с препятствия, докато Удхол спечели фенове с доброто си представяне на параолимпийските игри. Роден с фибурална хемимелия, която води до ампутация на двата му крака, когато е едва на 11 месеца, той поставя нови рекорди и вдъхновява мнозина със своята устойчивост и решителност. Тази година Дейвис спечели златен медал в Париж на дълъг скок, докато Удхол тепърва очаква началото на параолимпийските игри, където ще се състезава в дисциплините на 100 и 400 метра.

Връзката им е белязана от непоколебима подкрепа и споделени цели, на които мнозина свидетелстват благодарение на постоянните видеа в YouTube, които двойката качва.

Ето всичко, което трябва да знаете за връзката на Тара Дейвис и Хънтър Удхол.

Тара Дейвис прави първата крачка

Тъй като Дейвис е израснала в Тексас, а Удхол в Юта, пътищата им се пресичат през февруари 2017 година на пистата в Покатело, Айдахо. И двамата са гимназисти по това време, когато Тара се приближава до Хънтър за прегръдка. В интервю за Town & Coutry, тя казва, че не знае какво точно я подтикнало да направи първата крачка, но все пак се радва, че действията ѝ били приети добре от Удхол.

Той, от своя страна, също не останал равнодушен към красивата дама пред себе си. Във видео в YouTube, където разказва за първата им среща, Удхол си спомня, че още на пистата в Айдахо е знаел, че това ще бъде бъдещата му съпруга.

Започват връзка през 2017 година

След първоначалната им среща Дейвис и Удхол започват да се следват в социалните мрежи, където поддържат връзка и официално започват връзка през лятото на 2017 година. Въпреки че учат в различни колежи по това време – Дейвис в Джорджия, а Удхол в Арканзас – те остават заедно през цялото време. Малко по-късно лекоатлетката се мести в Тексас, но разстоянието отново не представлява проблем за двойката.

Подкрепа, комуникация и доверие

Въпреки че Дейвис и Удхол остават заедно през цялото време, любовта им невинаги е била лесна и е изисквала усилие и от двамата, за да се стигне до щастливия край.

В интервю за Elle през 2021 година Хънтър споделя, че балансът се крие в общуването, доверието и търпението от двете страни. По думите му, разстоянието е научило него и Тара как да общуват и да работят заедно към общите цели. Спортистът добавя, че е имало безброй ситуации, в които и двамата са били виновни, но са си извлекли поуки и са си научили уроците, продължавайки напред. Дейвис споделя, че винаги се опитва да слуша и да разбира гледната точка на Хънтър.

Въпреки че двойката, базирана в Арканзас, вече живее на дълги разстояния, тя все още работи върху общуването и приоритизирането на връзката си сред трудностите на професионалния спорт.

„Едно от нещата, които са наистина важни, е да разберем как да общуваме и от двете страни. Разбирането, че правим едни и същи неща и имаме едни и същи цели, ни помага да се мотивираме взаимно и да се бутаме към по-високите нива“, каза Удхол пред PEOPLE през юни 2022 година.

И двамата са олимпийски атлети

През 2021 година Дейвис и Удхол постигнаха важен успех като двойка и индивидуални спортисти, като се състезаваха на Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио.

„Това ще бъде втората Олимпиада за него, но за мен е сбъдната мечта. Това беше моята олимпийска мечта. И да я изживеем заедно като двойка, просто е невероятно“, каза Дейвис през 2021 година.

Тогава тя се класира шеста в скока на дължина, а Удхол печели бронзов медал в бягането на 400 метра при мъжете. Дуото се подкрепяше взаимно по време на състезанията както на пистата, така и в социалните мрежи. Те се завърнаха на световната спортна сцена в Париж, където Дейвис донесе златен олимпийски медал за САЩ. В трибуните, както винаги, беше Хънтър, към когото Тара бързо избяга след успеха си.

Женят се през октомври 2022 година

След като се сгодяват по време на романтична почивка в Мексико през септември 2021 година, Дейвис и Удхол се женят на 16 октомври 2022 година в Маккини, Тексас. Заобиколени от около 200 гости, двойката разменя обети на церемония, ръководена от съотборника на Хънтър, Трентен Мерил. Двете кучета на двойката, Майло и Уини, служат като пазители на пръстените.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари