IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис отказвал да целува Дженифър Анистън в „Приятели“

27 август 2024 15 00

Защо звездата от „Умирай трудно“ не искал интимни сцени с актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Американският хитов ситком „Приятели“ е известен с впечатляваща палитра от епизодични роли на знаменитости. По време на десетте си сезона в поредицата се появяват гост-звезди като Брад Пит, Брус Уилис и Джулия Робъртс.

Появата на Брус Уилис е една от най-забележителните в дългогодишната история на шоуто на NBC. След приятелски бас с Матю Пери, с когото снимат заедно „Девет ярда“, Уилис се съгласява да участва в сериала безплатно. В сезон 6 звездата от „Умирай трудно“ играе Пол, едно от гаджетата на Рейчъл и баща на приятелката на Рос – Елизабет. 

Любопитна е реакцията на носителя на „Златен глобус“ по време на любовните сцени с Анистън, тогава омъжена за Брад Пит. Въпреки красотата на актрисата, първоначално Уилис отказвал да я целува, тъй като смята това за неуместно.

Бившият съпруг на Деми Мур е добър приятел с Пит, което прави интимните сцени с Рейчъл още по-неудобни.

„Бих се радвал да я целуна, но Брад е мой приятел, а Дженифър беше негова съпруга. Не ми се стори подходящо, но тя е готина.“, споделя Уилис.

Приятелството на Уилис с Пит го спира да целува съпругата му. За да предотврати всякакво неудобство между двамата, актьорът не участва в романтични сцени с нея. Дженифър беше омъжена за любимеца на Холивуд в периода 2000 – 2005 г.

По време на снимките на епизодите с Брус Уилис, всички от екипа са възхитени от появата на звездата на снимачната площадка. Александра Холдън, която играе Елизабет в „Приятели“, споделя пред EW удивлението на Дейвид Шуймър, когато вижда Брус Уилис:

“Бях в съблекалнята си и на вратата ми се чу бам-бам-трак. Отворих и видях Дейвид, който каза: „О, Боже, чу ли?“ Помислих, че има пожар, но той просто извика „Брус Уилис“ И след това хукна надолу по коридора да каже на всички останали.“

За ролята си в „Приятели“ Брус Уилис печели награда „Еми“ за изключителен гост-актьор. Сред най-запомнящите се филмови проекти на 69-годишния актьор са тези в „Умирай трудно“, „Съдружници по неволя“, „Непобедимите“ и „Армагедон“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook   

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари