IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бориса Тютюнджиева обяви, че очаква второ дете

30 август 2024 17 40

Красавицата показа снимки на голото си заоблено коремче

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Бориса Тютюнджиева реши да обяви своята втора бременност, споделяйки снимки на голото си, заоблено коремче от своята последна лятна ваканция. Моделът се отбеляза от красиво място и показа, че наваксва със събирането на тен.

„Baby on Board“, е написала тя до снимките си по бански, направени на красива яхта насред синьото море. От снимките не става ясно къде се намира брюнетката в щастливо очакване, но вероятно е някъде из красивите острови във водите на Средиземно море.

На някои от кадрите Бориса позира по цял бански без презрамки с абстрактна черно-бяла шарка.

Тютюнджиева стана майка за първи път на момиченце в края на 2020 г., но е много дискретна по отношение на личния си живот. Досега не е показвала лицето на дъщеря си, нито пък се знае много за нейния татко, но се говори, че той се занимава с хазартен бизнес. Според слуховете, двамата са сгодени от години, като има и предположение, че са подписали граждански брак.

Също така се смята, че мъжът до Бориса е братът на хазартния бос Любомир Захаринов – Марио. По-големият брат стана популярен в медиите покрай връзката и годежа си с попфолк певицата Анелия, с която неотдавна се раздели.

Преди да срещне бащата на децата си, Бориса беше гадже на продуцента Андрей Арнаудов, който също в момента очаква второто си дете от своята половинка – Емануела Толева.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари