IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха най-интимното си семейно видео

10 септември 2024 16 30

Принцесата на Уелс е приключила с химиотерапията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън говори откровено за здравето си, споделяйки най-интимното си семейно видео досега. 

На 9 септември принцът и принцесата на Уелс публикуваха емоционален клип, изпълнен със семейни моменти в дома им в Норфолк от миналия месец. На него се виждат както красиви пейзажи, така и забавни сцени с трите деца на двойката – 11-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 6-годишния принц Луи.

„С наближаването на края на лятото не мога да изразя с думи какво облекчение чувствам, след като най-накрая приключих с химиотерапията си. Последните девет месеца бяха изключително трудни за семейството ни. Както знаете, животът може да се промени за миг и ние трябваше да намерим начин да преминем през тези бурни води и неясни пътища“, казва Кейт във видеото.

Тя допълва, че „раковото преживяване е плашещо, непредсказуемо и трудно за всеки, особено за най-близките ти хора. Заедно със смирението то също така те изправя лице в лице със собствените ти уязвимости по начин, който никога не си обмислял, оформяйки нова гледна точка за всичко“.

Принцесата на Уелс казва още, че последните девет месеца са напомнили на нея и принц Уилям, че трябва да бъдат благодарни за най-простите, но важни неща в живота, които често приемаме за даденост.

Въпросното видео е заснето от Уил Уор миналия месец в Норфолк, където се намира семейната вила Анмер Хол. Монтажът, вървящ на фона на съобщението от Кейт, започва с цялото семейство на разходка сред природата, последван от кадър на принцеса Кейт, която кара кола, както и самостоятелни нейни сцени.

„Да направя всичко по силите си, за да остана в ремисия, е основният ми фокус в момента. Въпреки че приключих с химиотерапията, моето лечение и пътят към пълно възстановяване са дълги и трябва да приемам всеки ден с отворени обятия“, казва още Кейт.

Тя продължи и заяви, че няма търпение да се върне на работа и да поеме няколко публични ангажимента в следващите месеци. Принцесата каза, че навлиза в новата глава от живота си с надежда и любов към живота, като благодари за подкрепата, която е получавала през последните месеци. Мидълтън увери последователите си, че всяка дума и жест на милосърдие, окуражаване и надежда са били чути и усетени, дори от километри.

Триминутният клип допълнително включва кадри на принц Уилям и принцеса Кейт, седнали заедно и позиращи отблизо, на Мидълтън, която люлее най-малкия си син Луи на люлка, както и на Джордж, Шарлот и Луи, които се приближават до камерата. По-нататък е показано как семейството играе карти с родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, както и принцът и принцесата на Уелс, които играят с децата си върху одеяло за пикник.

Видеото също така показва Уилям и Кейт да лежат заедно и да се смеят на одеяло на плажа, семейното куче Орла, как Уилям целува съпругата си по бузата, как принцесата и дъщеря ѝ тичат, за да скочат върху бала сено, а принц Джордж и принц Луи се забавляват в океана.

„До всички, които продължават раковото си лечение – оставам до вас, рамо до рамо, ръка за ръка. След тъмнината идва светлината, така че позволете ѝ да блести ярко“, завърши съпругата на принц Уилям.

Порасналият принц Джордж в нов портрет, заснет от Кейт Мидълтън

Горско къпане – какво представлява любимата терапия на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън се появи за първи път на Уимбълдън заедно с принцеса Шарлот

Според запознати, принцеса Кейт ще се присъедини към няколко кралски ангажимента през последните месеци от годината. Те ще бъдат леки и ненатоварващи, като основният ѝ фокус остава здравето.

Мидълтън продължи да работи от вкъщи след поставената ѝ ракова диагноза, като основно извършваше дейности, свързани с организацията ѝ за ранно детско развитие. Очаква се принцесата да присъства на Деня на възпоменанието през ноември заедно с останалите членове на кралското семейство, както и на ежегодния коледен концерт в Уестминстърското абатство през декември, които се организират под нейния патронаж.

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари