IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Бързи и яростни“ арестуван за неплатена издръжка

16 септември 2024 18 00

Тайрис Гибсън отказва да плаща на бившата си съпруга сумата от 10 000 долара на месец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

45-годишният актьор от „Бързи и яростни“ бе арестуван в понеделник, 9 септември 2024 г., по време на делото с бившата си съпруга и майка на второто му дете, Саманта Лий Гибсън в съдебната зала на окръг Фултън, Джорджия.

„Любовта, която един баща може да изпитва към децата си, не може да бъде обяснена. Какъвто и да бъде резултатът днес. Аз съм и завинаги ще бъда техен баща.“, написа Гибсън към снимки с децата си в своя инстаграм профил два дни преди да го арестуват.

Саманта Лий и Гибсън, родители на 5-годишната Сорая, водят изтощителна съдебна битка за издръжка на детето. Двойката сключи брак през 2017 и се разведе през 2020 г. Още през април 2023 г. на R&B изпълнителя, продуцент и актьор, бе присъдено да плаща на бившата си сумата от 10 000 долара на месец, според TMZ.

Поради отказа му да плаща издръжката и ескалацията на напрежението в залата, Тайрис е изведен с белезници по време на изслушването, съобщиха от InTouch.

Според заповедта за лишаване от свобода, цитирана от InTouch, съдията посочва, че Тайрис може да избегне затвора, ако плати 73 525,73 долара, които дължи на 34-годишната Саманта. Сумата включва също 7 500 долара за адвокатски хонорари на бившата му половинка.

Преди да бъде арестуван, Тайрис сподели пред своите фенове в инстаграм, че очаква да бъде задържан по време на изслушването и дори обвини адвокатите на Саманта и съдията, че са се наговорили срещу него. Малко след това публикацията беше изтрита.

Освен малката Сорая, звездата има и 17-годишна дъщеря Шайла от бившата си съпруга Норма Мишел. Отношенията между Гибсън и Норма също са усложнени, още откакто двойката се разведе през 2009 г.

„Това е твоят баща, никога не съм твърдял, че съм перфектен и съм пропуснал много ценни моменти, които никога няма да си върна, защото преди да се родиш, винаги съм бил най-заетият мъж, когото познавам, блъскащ се да прави всичко необходимо, за да поддържа семейството на повърхността.

Ти си толкова умна. Ти си толкова силна. Ти си толкова достатъчна и независима. Ти си толкова креативна и интелигентна, че реши да учиш, да оцеляваш и да продължаваш да бъдеш добър човек, въпреки че всичко в отношенията между мен и майка ти е било повече от токсично от самото начало. Ти измисли начин да ме обичаш толкова, колкото обичаш майка си. Нямам представа как обичаш и двамата достатъчно, без никога да избираш страна.“, сподели гордият татко по повод рождения ден на голямата си дъщеря в инстаграм.

За артиста и изпълнител с шест номинации за наградите „Грами“, посещенията в съда сякаш стават част от неговото ежедневие. Наскоро Тайрис бе замесен в дело за расова дискриминация срещу корпорацията Home Depot, след като ги съди за 1 милион долара за инцидент в магазин в Лос Анджелис от февруари 2023 г.

Според Гибсън касиерка на Home Depot е дискриминирала него и сътрудниците му, тъй като не е позволила плащането с кредитната му карта. Тайрис твърди, че се е наложило да излезе от магазина, защото феновете са започнали да го забелязват. А по закон картата може да се използва единствено от нейния официален притежател.

След инцидента от компанията публикуват изявление: „Уважението към всички хора е в основата на това, което сме. Не толерираме дискриминация под никаква форма. Ние ценим г-н Гибсън като клиент, свързахме се с него и адвокатите му няколко пъти, за да се опитаме да разрешим притесненията му. Ще продължим да го правим.“

Едни от последните филмови проекти на Тайрис, са ужасът Bloodline Killer и трилърът Fluxx. Сред предстоящите заглавия, в които участва, са екшънът Hollywood Grit и най-новата серия на „Бързи и яростни“: The Fast X. Част втора.

Гибсън се изявява и като продуцент, а последният му проект е екшънът Desert Eagle.

Най-значимата му роля си остава на симпатичния и забавен Роман Пиърс в хитовата поредица Fast and Furious. Актьорът е много близък с колегите си, сред които Вин Дизел, Джордана Брустър и Мишел Родригес.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари