IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от елегантната сватба на журналистката Биляна Гавазова

8 октомври 2024 17 50

Мария Илиева пък е била изненадата на гостите от страна на младоженците

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ексжурналистката от bTV Биляна Гавазова вдигна сватба със своя дългогодишен любим Тодор Христов, а талантливата Мария Илиева се погрижи за доброто настроение на гостите.

Гавазова и Христов са заедно от 10 години (от 2014 г.) и имат 9-годишен син Алек, но явно едва сега са решили, че им е време да си кажат заветното „Да“ и пред закона.

„10 години любов и твърдо „ДА!“, написа Биляна в профила си в Instagram, споделяйки и видео от най-щастливия си ден като булка. От кадрите става ясно, че тя е сменила две рокли – първата е дълга и вталена, комбинирана с воал и е за официалната част, а втората е по-закачлив къс модел – перфектен за танците в ресторанта.

Младоженците са избрали за своя специален ден и красива локация край София и по-точно заведение в района на Пасарел.

43-годишната Биляна е написала до публикацията си в социалната медия следното: „Ако любовта имаше собствено име щеше да се казва Мария Илиева. Толкова много обичам този глас, това голямо сърце и тази широка усмивка. Всеки път е празник за сетивата. Неслучайно изборът ни за първи сватбен танц беше песента „Любов“. Но ни най-малко очаквахме да чуем гласа на нашия 9-годишен Алек, който тайно беше репетирал с @maria_ilieva_official, за да ни изненада. И буквално спря дъха ни за миг.“

Преди две седмици Биляна намекна на своите последователи, че ѝ предстои сватба, като сподели кадър с една от двете си красиви рокли.

Биляна Гавазова изненадващо напусна bTV преди две години, като първо бе в дълъг отпуск. Тя може да се похвали с 11 години стаж в първата частна телевизия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари