IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчеви очила – най-модерните стилове за лятото на 2024

19 юни 2024 14 30

Как да издигнете визията си на следващото ниво

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-добрият начин да завършите всяко облекло може да бъде съвсем лесен – просто добавете шикозни слънчеви очила. Те са преди всичко практичен аксесоар, а в същото време притежават неоспорим стил, който променя изцяло визията и ви осигурява много повече елегантност и самоувереност.

Тенденциите при слънчевите очила това лято са свързани с детайли, които превръщат всеки чифт от ежедневието в изящна добавка, независимо дали става дума за уникална форма, цвят на стъклата, голям обем или винтидж усещане. От малките рамки до котешките форми, това лято ще намерите очилата, които най-много подхождат на вашата визия.

Слънчеви очила – най-модерните стилове за лятото на 2024

Микро рамки

Малките слънчеви очила се превърнаха в любими на знаменитостите и инфлуенсърите през последните години, а това лято те ще бъдат сред водещите тенденции. Често не предлагат най-добрата защита от ултравиолетовите лъчи, но това, за което са идеални, е да направят изявление след бурен нощен купон или пък в края на летния ден, когато слънцето все още е на хоризонта, но не е толкова силно.

Овални очила

Овалните рамки са универсални и работят добре с почти всяка естетика и форма на лицето. Един стилен чифт незабавно ще придаде елегантност на визията, създавайки усещане за популярния стил „тих лукс“, който циркулира в социалните мрежи през последните години. Въпросната тенденция се фокусира върху изготвянето на тоалети с класически и стилни дрехи, но без големите емблеми и надписи, които издават коя е марката на артикула.

Котешко око

Докато традиционните слънчеви очила във формата на котешко око никога няма да излязат от мода, това лято ще видим по-мека тяхна версия. София Ричи често носи този тип рамка, когато е навън, така че може да я използвате като вдъхновение за безпроблемна и изискана визия.

Обемни очила

Въпреки че слънчевите очила тип shield правят огромно впечатление, те със сигурност не са по вкуса на всеки. Ако все пак обмисляте да ги пробвате, имате няколко възможности. Това лято, вместо да залагате на традиционните чифтове, ние предлагаме да разгледате по-модерни варианти. Те не са толкова груби, но все пак осигуряват на лицето голямо покритие и защита от вредните слънчеви лъчи.

Цветни лещи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.KJÆRBEDE (@akjaerbede)

Цветните лещи ще завладеят пазара напълно през лятото, добавяйки ярък стил към визията ви заедно със сребристите обувки и вишневочервените чанти, които вече са на мода. Независимо дали ще заложите на по-приглушени или по-привличащи вниманието тонове, слънчевите очила с цветни стъкла ще ви накарат да се почувствате много по-готини, дори и в обикновеното ежедневие.

Овърсайз очила

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Независимо дали имате нужда от слънчеви очила, за да се предпазите от слънцето в града, или търсите нещо стилно, с което да допълните банския си костюм това лято, големите и извънгабаритни модели са идеалният вариант за всички ваши планове. Те правят изявление по добър начин и имате безкрайни възможности, когато става въпрос за цветове и форми, така че можете напълно спокойно да намерите чифт, който отговаря на вашия личен стил.

Авиаторски

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florian (@nonamebody95)

Класиката си е класика и никога няма да сбъркате с нея. Лятото е идеалната възможност да извадите любимите си авиаторски очила. Не можете да сбъркате с класическия метален силует или пък пластмасова рамка с модерна форма.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари