IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Меган Маркъл обожава да носи твърде дълги панталони и рокли

4 август 2024 18 00

Херцогинята на Съсекс си пада по дрехите, които леко се влачат по земята

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл обожава да носи дизайнерски дрехи от по-малко известни модни къщи, които обаче са в леко противоречие с по-големите модни марки, твърдят експерти.

42-годишната херцогиня на Съсекс носеше дълги до земята, широки панталони St Agni на бизнес среща в Хемптънс през миналия уикенд, като визията ѝ предизвика коментари.

За случая майката на две деца, която се готви да пусне своята лайфстайл марка American Riviera Orchard, съчета бежовите ленени панталони с подходяща едноредна жилетка, която също е на австралийската марка St Agni.

На снимките Меган позира с известната гримьорка Боби Браун и модната дизайнерка Миша Нону. Феновете веднага забелязаха, че краката на херцогинята бяха напълно скрити от твърде дългите панталони.

Модните експерти смятат, че дългите панталони с широки крачоли са тенденция и хит в момента, но по всичко личи, че Меган харесва стила от много отдавна. Както можете да видите, тя носи такъв модел панталони (на основната снимка) още през 2015-а, много преди да срещне своя принц и да добие глобална слава.

Но защо Маркъл си пада по този модел дреха? Според модните експерти дългите панталони, които стигат до земята, добавят дължина към краката и дълбочина към облеклото. Те също могат да бъдат много удобни и не толкова ограничаващи.

Меган и

Меган и Хари в Шотландия през 2018 г.; Снимка: Getty Images

Нещо повече, модният експерт Джорджина Рамацоти твърди, че макар Меган да е носила Dior и Givenchy в миналото, напоследък тя рядко посяга към този тип брандове. „Може да се отбележи, че Меган рядко носи големи дизайнерски марки като френските модни къщи Louis Vuitton, Chanel, Saint Laurent и др.“, казва експертката, намеквайки, че Маркъл иска да покаже различност и уникалност в своите модни изяви. 

Стилистката твърди, че херцогинята предпочита дълги до пода панталони и поли, тъй като се опитва да канализира своя собствена естетика.

Меган и

Меган и Хари на друг повод отново през 2018 г.; Снимка: Getty Images

Джорджина обяснява: „Меган предпочита минималистичния, занижен лукс; семпли елементи, неутрални цветове и класически кройки – помислете, че Каролин Бесет-Кенеди среща стила на 21-ви век – и най-новият ѝ външен вид от St. Agni обхваща всичко това до краен предел.“

Меган Маркъл носеше друг чифт дълги до земята панталони за Invictus Games в Германия през септември 2023 г. Тя също така се появи с влачещи се по земята панталони, когато посети Единбургския замък по време на първото си официално съвместно посещение в Шотландия с принц Хари през февруари 2018 г.

Меган и

Меган и Хари през 2023 г.; Снимка: Getty Images

Експертката казва, че Меган може да изработи своя собствена версия на „тихия лукс“, който се оказа популярна тенденция през последните няколко години и означава предпочитане на немаркови дизайнерски дрехи в неутрални цветови палитри.

Джорджина продължава: „Големите количества плат отдавна са дизайн на богатство – олицетворение на „стила на старите пари“, толкова разпространен сред поколенията Z и Millennials.“

Макси роклите  на Меган също често стигат до пода, но докато дължината им може да бъде поставяна под въпрос дали е подходяща, Джорджина казва, че стилът на Меган винаги е „шик и на място“, дори и когато дрехите ѝ се влачат по пода.

Меган и

Меган и Хари през 2021 г.; Снимка: Getty Images

След „обиколката“ на Меган и Хари в Нигерия през май, Рошел твърди, че херцогинята често носи дълги до пода дрехи (и панталони и рокли), за да ѝ създадат илюзията за по-висок ръст. Тя казва: „Дългите рокли и панталони, в зависимост от типа на тялото, могат да помогнат за издължаване на тялото и формата. Те могат да ви накарат да изглеждате по-високи и да ви помогнат да дефинирате области от тялото, които или искате да подчертаете, или да прикриете.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Няма значение ( преди 1 месец )
Защото глезените й приличат на солети, има кльощави неатлетични крака,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар