IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тоалета за 24 часа – Блейк Лайвли впечатлява в Лондон

11 август 2024 18 00

Премиерата на It Ends with Us докара актрисата в Европа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли кацна в Европа, спирайки първо във Великобритания за премиерата на новия си филм It Ends with Us. 

36-годишната актриса, която в последния месец впечатлява с флорални тоалети, подходящи за героинята ѝ Лили Блум, продължи модния си поход в Лондон. На 8 август тя показа невероятния си усет за стил и елегантност, обличайки своя 24-и тоалет в рамките на престурнето си. Този път обаче Лайвли успя да вдигне летвата още по-високо, сменяйки цели 5 дизайна за по-малко от 24 часа, в които бе в английската столица.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

За най-важния момент, екранизацията на It Ends with Us, Блейк се облече в рокля от последното дефиле на Tamara Ralph, която модните критици видяха за първи път в Париж преди няколко седмици. Сребърният тоалет беше покрит с кристални мрежести венчелистчета и включваше деколте с кристална орхидея и черешов цвят, за да се свързва с героинята на Лайвли – Лили Блум – която притежава магазин за цветя.

Ефектната рокля беше покрита с дълго до земята червено палто с пера, което актрисата носеше преметнато през двете си ръце. Тя завърши визията с обеци, гривни и пръстени от Lorraine Schwartz за допълнителен блясък.

Разбира се, това не беше единственият тоалет, който Блейк демонстрира пред английската публика. Малко по-рано през деня тя носеше не един, не два, не три, а цели четири флорални дизайна. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

За първата си поява в Лондон актрисата избра овърсайз бял костюм от Стела Маккартни с деликатни цветни бродерии. Тя реши да вдигне още малко градусите в горещата английска столица, оставайки без риза под сакото. В допълнение, Лайвли показа и флоралното си мрежесто бельо, което надничаше над белите панталони.

Следващият ѝ тоалет се състоеше от изцяло бял костюм с пола и сако, покрито с рози. Тя допълни визията с бял чорапогащник от Chanel и бели токчета с рози на всеки крак.

Пременяйки се за друго излизане в Лондон, русокосата красавица избра кариран костюм от три части – с цветя по него, разбира се – и розови токчета, преди в крайна сметка да облече тренчкот на Burberry с лазерно изрязани цветя.

Преди дни, за премиерата в Ню Йорк, Лайвли впечатли всички, когато стъпи на червения килим с рокля на Versace, която преди това е носена от Бритни Спиърс през 2002 година.

Спазвайки флоралната тематика, дизайнът включва няколко избродирани цветя, поставени на кръста. Многоцветният тоалет с пайети има деколте с едно рамо и разнообразни изрязани участъци по корсажа. Както обикновено, звездата допълни визията с бижута от Lorraine Schwartz и завърши с многоцветни токчета с каишки.

It Ends with Us, преведено на български „Никога повече“, вече е в кината. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари