IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл обожава тоалети, които разкриват раменете ѝ

17 август 2024 12 00

Вижте любимият модел топ на херцогинята на Съсекс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл дебютира с нов тъмносин костюм, когато пристигна в Колумбия с принц Хари в четвъртък. Херцозите на Съсекс пристигнаха в столицата Богота за началото на четиридневното си посещение в южноамериканската страна, а съпругата на Хари изглеждаше елегантна както винаги.

43-годишната кралска особа носеше жилетка в стил халтер от Veronica Beard за първия ден на пътуването на двойката, съчетавайки топа с копчета от черупка на костенурка и яка, с подходящи „слим“ панталони на същата марка.

Маркъл носеше косата си прибрана назад в елегантен кок, като с тази визия тя се срещна с колумбийския вицепрезидент Франсия Маркес и нейния партньор Рафаел Йерни Пинило.

39-годишният принц Хари се координира със съпругата си в нюанси на синьото, облечен в тъмносин костюм и светлосиня риза.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха с Маркес за чай и кафе заедно с традиционен колумбийски хляб със сирене, обсъждайки споделените си желания за по-добро дигитално бъдеще на фона на обявяването на проекта за родителска мрежа от херцозите по-рано този месец.

С последната си официална изява Меган за пореден път показа, че таи истинска любов към елегантните тоалети в неутрални цветове, но и към моделите, които разкриват добре-оформените ѝ рамене, но пък са с по-затворено деколте.

Меган и

Това е вторият път за последните няколко седмици, когато херцогинята носи стилна жилетка в комбинация с панталон. Майката на две от внучетата на крал Чарлз се появи в подобен бежов костюм на St. Agni за лятната среща на G9 Ventures в края на юли.

Меган също така мина по червения килим на наградите ESPY 2024 в Dolby Theatre на 11 юли в подобна визия – тоалет в мръснобяло, горната част на който разкриваше голите ѝ рамене за сметка на прибраното деколте. Маркъл се появи на събитието, за да подкрепи съпруга си, който получи награда. Тя изглеждаше невероятно в копринената си рокля по поръчка на Оскар де ла Рента в стил, който напомняше втората ѝ сватбена рокля от Стела Маккартни (на снимката долу).

В миналото Меган също е обличала подобни модели дрехи, демонстриращи изящните ѝ рамене и както казахме дори втората ѝ булчинска рокля, за сватбата ѝ с Хари през 2018-а, беше с подобна визия в горната част.

Меган и

Меган и Хари на сватбата си през 2018-та; Снимка: Getty Images

През април т. г. пък Меган се появи в сходна, отново светла визия на състезания по поло, на което участваше съпругът ѝ принц Хари в Маями. Съпрузите бяха уловени във Флорида за благотворителен мач по поло, който беше заснет за документален филм на Netflix за елитния спорт, в който принцът е доста добър.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook   

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари