IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоуи Кинг призна, че била влюбена в Зак Ефрон

10 юли 2024 14 50

Двамата се срещат на снимачната площадка на „Семейна афера“

Снимка: БГНЕС

Джоуи Кинг гостува в The Tonight Show, където разкри, че някога е била силно влюбена в колегата си от „Семейна афера“ Зак Ефрон. „Обичам го. Израснах с неговия лик върху всичко, което притежавах“, спомня си Кинг, цитирана от CNN.

„Имахте ли кутия за обяд на Зак Ефрон или нещо подобно?“ – попита водещият актрисата, известна и с ролята си в трилогията The Kissing Booth.

„Имах ли... сред всичко останало!“ – отвърна тя. „Всички стоки, които можех да взема в ръцете си. Бях едно от онези деца, които казваха: „Мамо, филмът ще бъде излъчен в 8:00 ч. Не знам какво означава това, но трябва да съм вкъщи, за да гледам“.

Тя добави: „Имах неговия лик върху всичко и бях такава фенка, а той беше толкова, толкова фантастичен“.

Кинг казва, че е обичала най-вече сериала на Disney „Училищен мюзикъл“ и е трябвало да разкаже на Ефрон всичко за него, когато са снимали заедно.

„Той беше толкова любезен“, казва тя. „Аз пеех на снимачната площадка. Той пееше заедно с мен и това беше толкова страхотно.“

Ефрон също така ѝ е дал съвети за здравето и видове упражнения, разказа още Кинг. „Той ми помогна да се науча да приемам протеини“, обясни тя. „Той е много полезен със съветите за здравето.“

Кинг играе дъщерята на Никол Кидман във филма, която наблюдава как майка ѝ се влюбва в известния си шеф актьор, изигран от Зак Ефрон. Малко по-рано фенове на актьора се притесниха за визията му, тъй като след явно козметични процедури звездата е с доста променено лице. Според някои дори и изглежда по-стар.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари