IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд почита покойния Уилям Хърт за героя си в "Капитан Америка" 4

29 юли 2024 11 00

Актьорът бе на Comic-Con International в Конгресния център в Сан Диего

Снимка: БГНЕС

Харисън Форд говори на сцената на панела на Marvel Studios по време на 2024 г. Comic-Con International в Конгресния център в Сан Диего на 27 юли 2024 г. Актьорът говори за покойния Уилям Хърт, оставил и за това, което е оставил за него във филмовата вселена на Marvel.

След като 82-годишният Форд се появи заедно с Антъни Маки и останалите от „Капитан Америка: Нов свят", той коментира и предстоящата продукция.

„Той (Хърт) постави много здрава основа на героя, уважавам го изключително много в работата, която свърши през живота си“, казва Форд. „Бог да благослови душата му. Радвам се, че мога да застана на раменете му и да продължа да играя героя“.

Хърт, който почина на 71-годишна възраст през 2022 г., се появи за първи път в MCU през 2008 г. в „Невероятният Хълк“ и повтори ролята си четири пъти, като за последно се появи през 2021 г. в „Черната вдовица“. В новия филм за Капитан Америка героят е избран за президент на Съединените щати и изглежда развива напрегнати отношения с героя на Маки - Сам Уилсън, който сега действа като Капитан Америка.

„Чувствам се добре, чувствам се официално добре. Гледах как наистина добри актьори си прекарват много добре, работейки във вселената на Marvel, и се радвам, че сега съм един от тях“, казва Форд пред People за присъединяването си към MCU, преди да се пошегува: „Те са добри актьори, не казвам, че съм страхотен актьор, просто казвам.“

Други актьори във филма, сред които Тим Блейк Нелсън, Дани Рамирес и Джанкарло Еспозито, се присъединиха към 45-годишния Маки на сцената на Comic-Con по време на представянето на Marvel в събота, за да се подиграят с някои аспекти на филма.

Маки представи Форд на публиката като „г-н президент“ по време на презентацията, която също така потвърди, че звездата от „Индиана Джоунс“ ще се появи като червена версия на Хълк в продължението на „Капитан Америка“.

За първи път за кастинга на Форд във филма се съобщава през октомври 2022 г.; първият трейлър на филма излиза в петък, 12 юли.

„Радвам се и се гордея, че ставам член на вселената на Marvel“, каза Форд за приемането на ролята по време на представянето. „Гледах фантастични актьори, които си прекарват добре... и исках да получа част от действието. Фантастично! Чудесно, дори.“ 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари