IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу излиза от пенсия и се завръща в киното

30 август 2024 08 40

След като домът ѝ опустя, актрисата влиза отново в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вече останала без деца, Гуинет Полтроу реши да насочи силите си към друго любимо нейно занимание, а именно киното. 

След като изпрати и сина си Моузес в колеж преди няколко дни, актрисата излиза от пенсия и влиза отново в Холивуд. Тя се присъединява към състава на филма Marty Supreme, който е под режисурата на Джош Сафди. Той участва и в написването на сценария, а Полтроу ще си партнира с Тимъти Шаламе. Историята е вдъхновена от професионалния играч по тенис на маса Марти Рейсмън.

Рейсмън, който почина през 2012 година, беше шампион по пинг-понг и започва кариерата си като измамник в Манхатън, играейки със залагания и печелейки парични награди. Той има 22 титли по тенис на маса от 1946 до 2002 година и притежава пет бронзови медала от Световни първенства. На 67 години се състезава в Националния шампионат на Съединените щати и става най-възрастният играч, спечелил открито национално състезание в спорт с ракета. Известен бе като „магьосника на тениса на маса“.

От своя страна, Гуинет Полтроу се завръща в киното след дълга пауза, за която се смяташе, че ще бъде доживотна. Последният проект на актрисата бе през 2019 година с „Отмъстителите: Краят“, в който тя пресъздаде героинята си Пепър Потс от поредицата за Железния човек. Marty Supreme ще бъде първият проект за Полтроу, след като тя озвучи епизод от сериала „Зловеща семейна история“ през 2023 година. Тя също така участва, но не беше цитирана, в биографичния She Said година по-рано. От 2019 до 2020 година участваше в политическия сериал на Netflix и Райън Мърфи The Politician.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movie. (@moviebloggeek)

Носителката на „Оскар“ заяви, че се оттегля от киното, за да се фокусира върху лайфстайл марката си Goop, която основа през 2008 година. Тя също така заяви, че иска да отдели повече време на семейството и децата си – 20-годишната Епъл и 18-годишния Моузес, които споделя с бившия си съпруг Крис Мартин.

„Все още ще правя някои малки проекти, но компанията ми наистина изисква цялото ми внимание. Имах невероятна актьорска кариера, но изпитвам огромно желание да продуцирам съдържание и да правя велики продукции и да ръководя нещата. Това желание постепенно еволюира с годините и сега излезе на повърхността с пълна сила“, каза Полтроу през 2017 година.

Гуинет Полтроу: Завръщам се към киното при едно условие

Гуинет Полтроу за тежестта на актьорската корона

Гуинет Полтроу: Травмиращо е да си този, който хората искат да бъдеш

Тя допълни, че раждането на децата ѝ също е наклонило везните към отказване от Холивуд. „След като се появи Епъл, не исках да летя до различни дестинации за снимки, а исках да си седя вкъщи“, каза актрисата миналата година.

Сега, когато децата ѝ вече са в колеж, Полтроу има пълната свобода да запълва графика си с филмови проекти. Тя дори намекна, че Робърт Дауни джуниър може да я накара да се завърне към вселената на Marvel. Преди месец актьорът бе обявен като следващия централен герой в комиксовите филми на компанията, влизайки в ролята на д-р Дуум. Дали Полтроу отново ще бъде неговият любовен интерес на екрана, предстои да разберем.

Преди това обаче ще видим актрисата в Marty Supreme, чиято премиера все още не е известна.

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари