IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаква всяка зодия

24 юни 2024 10 30

Астрологична прогноза за периода 24-29 юни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 24 – 29 юни 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някои събития може да ви подтикнат към смели действия и инициатива. Помислете добре дали моментът е подходящ, преди на направите първата крачка. В процеса на изпълнение на служебните си задължения може да се натъкнете на прояви на агресия. Не отговаряйте по същия начин. От вас зависи да предотвратите конфликтните ситуации. Осъществяването на някои замисли ще е съпроводено със затруднения. Независимо от всичко, опитайте да се справите. Не прекалявайте с разходите и не разчитайте на допълнителни приходи.

Телец

Ако възнамерявате да разширите бизнеса си, проверявайте задълбочено надеждността на инвеститорските предложения. Приятели, на които имате доверие ще ви помогнат да се справите с обработката на сложни документи. Не реагирайте на провокациите, които биха могли да ви отправят на работното място. Те ще са ясен знак, че някой завижда на успехите ви. Провеждайте разговорите с конкурентите си максимално конкретно, за да сведете възможността за объркване до минимум. Само така ще си спестите сериозни неприятности.

Близнаци

Финансовото ви състояние може да предизвика сериозни грижи, тревоги и опасения. Постъпления, които принципно получавате по едно и също време да се забавят или да се наложи да направите непредвидени разходи. Ще се наложи да подобрите организацията на наличностите си, за да се справите. Анализирайте контактите и игнорирайте онези, които непрекъснато ви дърпат назад. Не бъдете прекалено критични към близките си, особено към по-младите от тях. Всеки има право на грешки, а ползата от тях е натрупаният опит.

Рак

Обстановката ще е динамична, а събитията – нееднозначни. Постарайте се да запазите спокойствие, каквото и да се случва. Проектите, върху които се налага да работите може да са сложни, но ще са интересни, а след време се установите, че са и доходоносни. Някои дейности ще са трудоемки, задачите ще се осъществяват с повече от обичайните усилия, обаче крайният резултат ще ви изпълни с гордост и удовлетворение. Предстоят промени в професионалната сфера. Може да са леко изненадващи и неясни. Приемете ги без опасения, ще са положителни.

Лъв

Периодът може да започне с някои материални или финансови загуби, но не е нужно да се стресирате. Действайте обмислено и с обичайното си темпо. Бързането нито ще помогне, нито ще подобри ситуацията. Въздържайте се от големи разходи, обемни и дългосрочни сделки, рискови инвестиции. Не взимайте и не давайте пари на заем, има вероятност за затруднения при връщането им. Ще се наложи да прекратите изпълнението на някои проекти, за да стартирате други, но тези трансформации няма да навредят на работата ви. След време ще имате възможност да се върнете към изоставеното. Търсете баланс между работа и почивка.

Дева

Съществените събития ще засегнат предимно личния ви живот. Ще разширите кръга на общуване и влиянието си. Новите контакти ще са интригуващи. Част от тях бързо ще се оформят като продължителни и стабилни приятелства или колегиално сътрудничество. Изкушението да смесите деловите с романтичните отношения ще е неустоимо, но е за предпочитане да се „преборите“ с него. Напредъкът ви зависи от умението да разпределяте приоритетите.

Везни

Не разчитайте на напредък в професионалната сфера. Даже е за предпочитане да действате с умерено, до бавно темпо, за да избегнете възможността за сериозни грешки. Затрудненията, до колкото ги има, ще са свързани с действието или бездействието на държавната администрация. Проверявайте старателно документите, с които работите или се налага да ползвате. Лилит, Черната Луна, ще навлезе във вашия знак в предпоследния ден от седмицата. Пристъпвайте към решителни действия в каквато и да било насока само, ако сте убедени във финансовата си независимост.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е напрегната и на моменти ще се отразява зле на настроението, а от там и на работоспособността ви. Твърде често ще се налага да комбинирате служебните с личните задължения и гъвкаво да се приспособявате от една дейност към друга. Ще се справите, ако успеете да овладеете емоциите и да запазите хладния си разум. Инициативите, свързани с промяна на работата, професията, смяна на фирмата, ще се увенчаят с успех. Спазвайте правилата и не прекалявайте с претенциите.

Стрелец

Не разчитайте на бърз напредък и не се опитвайте да предсказвате за колко време ще се справите с една или друга задача. Онези, които са ви изглеждали безобидни, ще се окажат комплицирани, а със сложните, към които имате опасения, ще се справите буквално с един замах. В професионален план събитията ще са окуражаващи. Няма да са свързани конкретно с напредък, а по-скоро с подобряване на обстановката, на отношенията, разширяване на влиянието. Старателно проверявайте и анализирайте всички оферти. Част от тях ще са обещаващи по отношение на предполагаемите приходи от изпълнението им. Не пренебрегвайте предложенията за краткосрочни форми на обучение.

Козирог

Усвоени преди време знания и умения ще се окажат изключително приложими в предстоящия период. Установявайки полезността на натрупания опит, ще се почувствате изключително горди от себе си. Новите проекти ще са сложни, но добро предизвикателство за проверка на квалификацията ви. Променяйте местоработата или позицията си само, ако процесът е предварително старателно подготвен. Спонтанните решения не са препоръчителни. За стабилизиране на професионалното и финансовото състояние ще ви е нужна подкрепа и то от влиятелни личности с широк мащаб на въздействие.

Водолей

Дейностите ви преобладаващо ще са свързани с документи, които сте обработвали и подписвали в началото на годината. Не е изключено да се наложи да ги актуализирате, допълните, обезпечите с допълнителни данни. Направете го своевременно, за да усвоите максимално всички потенциални ползи. Променяйте работното място само, ако сте принудени да го направите. Деловите контакти с партньори, намиращи се извън вашето населено място или държава ще са по-благоприятни от вътрешните. Не взимайте кредити и, ако все пак го направите, не ги използвайте за дългосрочни инвестиции. Интересувайте се и участвайте активно при решаване на семейните проблеми.

Риби

Ще се наложи да ориентирате усилията си предимно в професионалната и много по-малко в домашната сфера. И в едното, и в другото направление предстоят промени, но е трудно да се предположи дали ще ви допаднат или не. Успехите ще ви окуражат, но и ще ви направят по-емоционални, по-нетърпеливи. Стремежът да направите всичко „тук, сега и незабавно“ може да ви подтикне към необмислени действия. Един от начините да ги предотвратите е да обсъждате всяко решение с близките си или с партньори, на които имате безусловно доверие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари