IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четирите зодиакални знака, които винаги са неразбрани

11 август 2024 19 30

Вижте дали сте сред тях

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Представете си следното – излизате на неделен брънч с вашите приятели и се оплаквате как човекът, с когото сте излизали на няколко срещи, изведнъж е решил да спре да общува с вас. Без видима причина, без извинения. Просто е изчезнал като призрак. Правите пауза и казвате „Е, предполагам, че трябваше да го предвидя. Все пак беше Близнаци“. Всъщност, истината е, че човекът просто е бил гадняр, независимо от зодията си.

В крайна сметка бихте ли погледнали бебе и веднага да предположите, че ще ви осъди за постъпките, само защото е Дева? Вероятно не. Звездата, под която сме родени, ни казва много за енергията, която притежаваме, както силните и слабите страни в характера ни, но не определя дали сме обри или лоши хора – това идва от личния растеж и самосъзнание. Омразата към зодиакалните знаци е истинска и е време да сложите край на това веднъж завинаги.

В тази статия разкриваме най-неразбраните зодиакални знаци и истината, която трябва да знаете за тях.

Четирите зодиакални знака, които винаги са неразбрани

Близнаци, Дева, Скорпион и Козирог – какво е общото между тях? Въпреки че всички зодии получават критики от време на време, за тези знаци е най-вероятно да бъдат мразени. В действителност никой от нас не е перфектен – някои са на ниво, когато става въпрос за финансово състояние, но не толкова добри, когато става дума за грижа за себе си, и обратното. Всеки знак има своите силни страни и своите предизвикателства.

Също така, само защото някой е стереотипен Близнаци, когато е по-млад, това не означава, че ще бъде такъв завинаги – това би било супер скучно! Всички растем и съзряваме. Незрелият Козирог е незрял, защото има какво да учи, а не защото е Козирог. Много е важно да запомните, че астрологията е инструмент, който ни помага да разберем себе си и другите по-добре, а не начин да се съдим взаимно.

Близнаци

Стереотипът: Близнаците са двулични

Хората, които мразят Близнаци обичат да ги сочат с пръст и да ги наричат двулични. В действителност представителите на този знак умело разбират всички различни гледни точки и обичат да споделят информацията, която намерят. Понякога споделят прекалено много, когато клюкарстват с приятели, но това рядко е злонамерено. Близнаците са един от най-добрите знаци, когато става въпрос за промяна на мнението и отваряне към нови перспективи. Може би невинаги харесваме това, за което променят мнението си, но на всички ни е полезен урок как да бъдем малко по-гъвкави и отворени към нова информация.

Стереотипът: Близнаците са нерешителни

Разбира се, Близнаците са известни с това, че от време на време отменят планове, когато се появи нещо по-вълнуващо, но това е само защото те са в този живот заради преживяването. Защо да посещавате ресторант всяка седмица, когато в центъра на града се случва нещо по-интересно? Близнаците се нуждаят от нови преживявания, за да се чувстват живи, независимо дали това означава да прекратите остаряла връзка или постоянно да водите нови хора на седмичната вечеря с вашите приятели.

Близнаците ни напомнят, че сме живи и че този свят е наш. Ходенето на един и същ ресторант всеки уикенд или винаги ходенето по една и съща пътека може да е удобно, но какво пропускаме, избирайки комфорта пред нещо ново и различно?

Дева

Стереотипът: Девите са критични и осъдителни

Девите живеят живота с визия за перфекционизъм в съзнанието си, независимо дали става въпрос за перфектно хранене, перфектно приятелство или перфектен свят. Те не ви критикуват, за да ви накарат да се почувствате зле за себе си. Те го правят, за да ви помогнат да станете най-добрата версия на себе си – и вярвайте, че те ще ви подкрепят по пътя ви дотам.

Девите знаят как да вземат нещо посредствено и да го направят страхотно – наистина страхотно. Когато всички ви казват, че нямат представа защо все още сте необвързани, Девите ще дойдат при вас със списък. С други думи, те често са единствените, които желаят да ви дадат директния съвет, от който се нуждаете, за да се развивате, дори ако това може да нарани малко в процеса.

дева, зодии,

Снимка: Pixabay

Стереотипът: Девите са енергийни вампири

Девите искат да се забавляват и могат да бъдат супер забавни, стига чиниите да са измити, къщата да е изчистена, да харесват всички на партито и звездите да са подредени перфектно. За тях излизането от зоната на комфорт може да бъде предизвикателство – те се чувстват отговорни да се уверят, че нещата са перфектни и работят добре. Ако са домакини, те неизбежно ще поставят подложки под чашите или ще се опитват да се уверят, че всички останали си прекарват добре. Но ако са в правилната среда и няма за какво да се тревожат, внимавайте, защото трябва някак си да се отърват от целия този стрес.

Девите са тези, които поемат отговорността да се тревожат, за да не се налага на другите. Ако могат да дадат на хората, които обичат, малко подкрепа или незабравимо изживяване, работата им е свършена, дори и да съберат няколко бели косъма по пътя.

Скорпион

Стереотипът: Скорпионите са манипулативни

Това е един от онези стереотипи, които идват със здравословна доза истина, но не е непременно негативна. Скорпионите са наблюдателни и умели да четат между редовете. Поради това те могат лесно да събират информация. Какво ще решат да направят с тази информация зависи от лицето, което са. Ако някога трябва да разкриете престъпление или да разберете дали партньорът ви ви лъже, уверете се, че имате Скорпион до себе си. С техните умения за разследване и способност да извличат информация от хората, ще стигнете до дъното на мистерията за нула време.

скорпион Pixabay

Снимка: Pixabay

Стереотипът: Скорпионите са сърцеразбивачи

Няма как да го заобиколите – Скорпионите могат да бъдат интензивни и обсебващи. Всяка връзка, която Скорпионът има, ще бъде дълбока и магнетична. Сърцеразбивачи ли са Скорпионите? Те могат да бъдат, но не повече от всеки друг знак. Просто Скорпионите не се страхуват от чувствата си и отношенията им са дълбоки, така че се чувстват много болезнено, когато свършат.

Скорпионите ни учат как да обичаме безусловно и да бъдем брутално честни за собствените си чувства. Те ни показват, че понякога действителните ни чувства са различни от това, което мислим, че трябва да чувстваме, и дължим на себе си и на хората, с които сме, да бъдем честни.

Козирог

Стереотипът: Козирозите са лишени от емоции

Управлявани от Сатурн, Козирозите често водят вътрешна битка между това да работят упорито, за да представят своята визия в света и желанието просто да се откажат, да заминат на далечен остров и да заживеят по-спокоен живот. Те могат да придобият навика да игнорират собствените си емоции, за да не се разсейват от целите си, но с правилните хора те са повече от готови да се отворят и да навлязат дълбоко.

Козирозите са метафоричните татковци на зодиака, или в по-широк смисъл, хранителите на семейството. Те разбират, че за да прогресира обществото и за да получим това, което искаме от живота, дисциплината и структурата са задължителни. Те строят къщата, за да можем останалите да живеем удобно и да правим това, което умеем най-добре.

козирог Pixabay

Снимка: Pixabay

Стереотипът: Козирозите имат високи стандарти

Козирозите са хвърлили око на наградата и са готови да слязат в окопите и да си проправят път дотам. Поради това те нямат търпение към хората, които се оплакват, без да предприемат действия. Мислете за Козирозите като за треньор по баскетбол, който е работил през целия сезон, за да подготви отбора си за плейофите. Разбира се, те ще се дразнят на играчите, които едва опитват и след това се оплакват от загубата.

Козирозите ни държат отговорни. Всички сме прекарали твърде много време пред телевизора или сме се отпуснали на работа след твърде много дни след завръщане от ваканция, но неодобрителният поглед на Козирог ни напомня да не губим фокус и да се върнем на път, за да можем да постигнем нещо страхотно.

За още новини от света на връзките и астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари