IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Извън всякаква логика може да попаднете в ситуация, която сте преживели преди няколко години. Осъзнавайки, че това е дежавю, постарайте се да не повторите предишните грешки.

Телец

Поне едно решение от тези, които се налага да вземете днес, ще е със сериозни последствия. Преценете внимателно всички „за“ и „против“, преди да изречете последната си дума с ясното съзнание, че отговорността остава изцяло ваша.

Близнаци

Занимайте се преди обед с дребните задачи. Онези, с които можете да се справите самостоятелно и за фиксиран период от време. С работата, изискваща продължение или отлагане се заемете през втората част от деня, за да не се налага да бързате.

Рак

Непредвидени новини ще ви накарат да се замислите дали не би било полезно да възстановите прекъснато преди време делово сътрудничество. Сравнете обстоятелствата оттогава с актуалната обстановка. Не се отказвайте от възможността за рестартиране на полезна съвместна дейност.

Лъв

Следвайте вдъхновението си, но без да се престаравате излишно. В стремежа си да направите всичко по най-добрия начин, всъщност може да пропуснете съществени подробности, а фактът, че се налага да повтаряте заниманието, ще ви ядоса.

Дева

Успеете ли да отделите домашните от професионалните задължения и да не ги смесвате във времето, ще се справите и с едните, и с другите. Колкото и да сте сигурни в себе си, със сигурност не сте „многоръкият Шива“.

Везни

Всички въпроси, с които се налага да се занимавате, в крайна сметка ще се окажат свързани с допълнителни разходи. Проявете комбинативност и помислете доколко бихте могли да ги отложите във времето.

Скорпион

Не отказвайте на молба за съдействие, но и не помагайте за своя сметка. Във ваш интерес е да предотвратите опитите за манипулация още при появата им, за да не се самонакажете с поредната доза отрицателни емоции.

Стрелец

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Колкото и да сте добронамерени, не е изключено да попаднете на прояви на агресия. Дори да не са насочени лично към вас, преживяването ще е неприятно.

Козирог

Задачите ви ще са повече, отколкото предполагате и все от групата „неотложни“. Обичайно подобна ситуация не може да ви уплаши, но със сигурност може да ви изтощи. Спасението е в кратки почивки през равни интервали от време.

Водолей

Избягвайте спорните теми. Помислете как бихте могли да възстановите спокойните отношения с хора, с които сте в конфликт по ваша вина. Съзнанието, че сте се справили с егото си, ще ви се отрази стимулиращо.

Риби

Дори да нямате повод за празник, нищо не би ви попречило да поканите приятелите на импровизирана среща. Ориентирайте разговорите към универсални теми. Избягвайте такива, засягащи лични качества.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари