IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Методът 3-6-9 – най-лесният начин за постигане на всяка цел

10 септември 2024 15 00

Славата му е още от времето на Никола Тесла

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако искате да манифестирате успех в кариерата, щастлива връзка или по-здраво тяло, на правилното място сте. В ерата на „синдрома на късметлийката“ и воденето на дневници в стил „Бъдещото Аз“ проявлението стана масово и ние всички сме привлечени от канализирането на нашите вярвания и вътрешен диалог, за да си помогнем да постигнем целите, които искаме. Въпреки това, с хилядите методи, които циркулират онлайн, е трудно да се разбере кое работи и какво всъщност е добре да пропуснем.

Но изглежда присъдата е дадена и един метод се отличава от мнозинството. Говорим за „3-6-9“, който бързо набира популярност заради своята ефективност. С над 300 милиона гледания, хаштагът #369method събира в себе си видеоклипове, в които се твърди, че помага за всичко – от получаване на обратна връзка от желаната половинка до повече пари в банковата сметка. Най-добрата част е, че тази техника за проявление е изключително лесна.

Какво представлява методът „3-6-9“?

Методът „3-6-9“ е техника за ежедневно водене на дневник, за да проявите или извикате конкретни цели в живота си. Това, което го прави уникален сред другите методи е, че е структуриран около това колко записвате в дневника си. Методът включва записване на цел или желан резултат три пъти сутрин, шест пъти следобед и девет пъти преди лягане. 

Въпреки това може да ви звучи твърде специфично – и дори пресилено – числата не са произволно избрани. Техниката се основава на „Теорията 369“ на изобретателя и физик Никола Тесла. Той вярвал, че три шест и девет са трифекта на енергия, честота и вибрация и следователно ключът към друго измерение. Според него, този модел е мощен за използване на различна енергия или честота.

„Ако знаехте само великолепието на 3, 6 и 9, тогава щяхте да имате ключ към вселената“, казва Тесла. Виждаме значението на три, шест и девет в други практики като нумерологията. Числото 3 представлява нашата връзка с всичко живо, шестицата представлява нашата истинска сила като създатели, а девет представлява завършване или прераждане.

@widyassoraya i manifested so many big things with this method!! #369method #manifestation #fyp #333 #spiritualtiktok #foryou ♬ Darling - Trees and Lucy

Като оставим настрана математиката и нумерологията, многократното префокусиране върху целта ви през целия ден може да бъде много по-ефективно от само една ежедневна или седмична сесия за водене на дневник. Като всеки навик, последователността е ключова. Колкото повече оставате свързани с целта си, толкова по-вероятно е вашият начин на мислене и действие да бъдат насочени към тази цел. Идеята зад метода 3-6-9 е, че записването на вашите цели или желани резултати в този конкретен модел е по-ефективно, отколкото записването им веднъж на ден или от време на време като други упражнения за водене на дневник.

Как да практикувате метода?

Първо установете какво точно искате да манифестирате, като го опишете по възможно най-подробния начин. Тук може да включите всичко – от повишение в работата до преместване в нов град, закупуване на първия ви дом, намиране на партньор и какво ли още не. След това вземете химикалка и хартия и запишете изречение или две за целта, сякаш я преживявате в сегашно време. Например „Печеля по 10 000 лева на месец“ или „В щастлива връзка съм с човек, който ме цени и ме поставя на първо място“. Докато пишете това, докоснете се до визията, че вече имате нещо, което винаги сте искали. Почувствайте какъв би бил животът ви, ако наистина живеете тази мечта. Най-важното е да си представите коя е вашата версия, която е постигнала тази цел.

@369project The original 369 method and manifestation journal. #369method #manifestation #project369 #spiritualtiktok ♬ original sound - Project 369

След това повторете упражнението още два пъти сутрин, шест пъти през целия следобед и девет пъти преди лягане. Може да изглежда много, но можете да направите всяка сесия толкова кратка, колкото е необходимо. Отделете няколко минути преди събуждане, 30 секунди по време на сутрешната работна почивка, една минута преди обяд и т. н. Можете да се съсредоточите върху една конкретна цел, да променяте намеренията всеки ден или да записвате няколко различни цели, когато имате повече време.

За още полезни съвети за постигане на желаните цели последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Баба Кера ( преди 3 дни )
То от толкова писане няма да ни остане време за нищо друго.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Йокин ( преди 4 дни )
Az го правих,туй 69,с жената.Получи ми се ПО ХУБАВО,ЩОТ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАХ,НЕ ПОЛЗВАХ,ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Желязко ( преди 6 дни )
Не знам за метода 369, ама с тази от клипчето бих правил друг метод - 69!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар