IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заниманията ще са монотонни и със сигурност – отегчителни. Използвайте въображението и си създайте някакво разнообразие. Бихте се почувствали освежено, ако посетите място, на което никога преди не сте били. Със сигурност има поне няколко такива и то близо около вас.

Телец

Действайте с умерено темпо и с конкретната цел да стабилизирате позициите си. Ще успеете да изгладите някои съществуващи конфликти, да направите изгодна покупка и да организирате пътуване, в което може и да не участвате лично.

Близнаци

Нищо особено няма да се случва около вас и още в началото на деня ще ви обземе силна скука, съчетана с разсеяност. Вероятността да започнете да правите грешка след грешка никак не е за подценяване. В късния следобед или привечер е възможно да ви изненадат неочаквани, но симпатични гости.

Рак

С каквото и да се заемете, ще го довършите, но резултатите ще се различават от първоначалните ви очаквания. Преди да се ядосате и разочаровате, анализирайте полученото, допитайте се и до колегите си. Много е вероятно да се окаже, че сте се справили по-добре, отколкото сте предполагали.

Лъв

Ефективността ви вероятно ще „удари дъното“, а причина за подобна ситуация ще е липсата на вдъхновение. Способността ви да създавате добро впечатление съчетана с малко находчивост ще ви подскаже как да се спасите от обвинения в мързел.

Дева

Избягвайте контактите с непознати и проверявайте старателно всички данни, които имате намерение да вложите в работата си. Проявете предпазливост, не приемайте на доверие каквато и да било информация. Може да ви подведат, макар и неумишлено.

Везни

Неправилна преценка на обстоятелствата вероятно ще ви принуди да се върнете към скоро довършени задачи. Не е изключено да се окаже, че не разполагате с подходяща информация за продължаването им или пък, че сътрудници, на които сте разчитали, са ви подвели с некачествена работа.

Скорпион

Настроението ви ще е нестабилно и почти непрекъснато ще прелива от едната крайност в другата. Сложните или спорни ситуации ще са на финансови теми. Не предприемайте никакви разходи на инат или само за да докажете правотата си.

Стрелец

Ще е трудно да намерите общ език с близките си, така че е за предпочитане да не се занимавате с домашно-битови задачи. Ако нищо не ви принуждава да тръгнете на път, не го правете, но ако все пак се налага, погрижете се старателно за организацията на пътуването.

Козирог

В основата на всички „греди“ ще е собственото ви поведение. Прекалената самоувереност може да ви изиграе лоша шега и да допуснете груба грешка там, където най-малко очаквате. За щастие, околните ще реагират благосклонно и с готовност да ви помогнат.

Водолей

Новите запознанства ще са интригуващи. Не лишавайте от внимание старите си приятели, на които със сигурност можете да разчитате. Пренебрегнете ли ги, рано или късно ще ви покажат недоволството си по недвусмислен начин.

Риби

Среща с хора от миналото, с които сте били доста близки, ще породи противоречиви чувства. От една страна ще ви е приятно да се потопите в спомените, но от друга, ясно ще осъзнаете, че те безвъзвратно са излезли от живота ви. Приемете реалността такава, каквато е, без излишни емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари