IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Козирог: Уникална година, но само ако се борите!

29 декември 2019 19 30

Вижте какво ви очаква според астролозите

Снимка: Pixabay

Всичко, за което сте мечтали толкова дълго, най-накрая ще се сбъдне през 2020 г.. Но ще получите ли всичко наготово? Достойни ли сте за наградите?

Ако не сте готови, ако не знаете какво правите, ако нямате цел и ясни житейски указания, тогава всичко ще мине като влак, за който не сте си купили билет. Но ако срещнете 2020-а борейки се за своите успехи и щастие – резултатът ще надмине най-смелите ви очаквания!

Хороскопът ви обещава предимства, които ще се излеят като от рог на изобилието, но само ако работите неуморно. През пролетта ще изпитате нови чувства, които със сигурност ще ви помогнат да развиете вашата връзка. Семейните Козирози могат да планират всякакви събития за тази година – те ще са успешни! Здравето няма да ви подведе – през цялата година ще се чувствате енергични. По отношение на финансите ще имате възможност за значително попълване на бюджета, но и тук ще трябва да работите усилено, постепенно увеличавайки темповете.

Началото на 2020 г. до края на март

Много Козирози ще усетят влиянието на звездите върху живота си. Ще получите интересна оферта – например курсове за продължаващо обучение или дълго пътуване. Съгласете се без колебание! Годината е идеална за пътувания и командировки и не само ще успеете, но и ще получите нови преживявания.

Козирозите, които търсят голямата любов, ги чакат нови познанства, но сериозно помислете дали сте готови за сериозна връзка. Съдбовната ви половинка ви очаква недалеч от вашето местожителство и ще бъдете приятно изненадани от развиващите се събития. Дори не трябва да правите нещо специално – просто бъдете себе си.

В семейството някои трудности може да са свързани с факта, че често се налага да се сдържате. Но не се гневете, дори да сте прави. Ситуацията със сигурност ще се стабилизира. Ревността също може да бъде сериозен проблем – не се поддавайте на провокации, още повече, че те няма да имат реални причини.

Бъдете общителни, но решавайте личните въпроси сами, не се нуждаете от съвет отвън.

От април до юни 2020 г.

Този период ще донесе още повече събития и промени. Козирогът трябва сам да реши дали иска глобални промени в живота. Ако смятате настоящата ситуация за добра – не взимайте драстични решения. Такава стратегия наистина може да бъде не по-малко изгодна от търсенето на нови усещания.

Именно през тези месеци Козирогът трябва да се справи внимателно с финансите. Не поемайте рискове, но ако ви се открие шанс, можете да инвестирате в печеливш бизнес. Не трябва обаче да държите всичките си яйца в една кошница – възможността да реализирате значителна печалба не е ограничена до една оферта.

От юли до септември 2020 г.

За Козирозите това ще е период на по-голямо спокойствие. Всичко, което сте направили по-рано, ще даде плод и можете спокойно да пристъпите към изпълнението на нови проекти или да започнете връзка. Не бързайте – всичко ще се случи навреме.

Идва време за романтика, така че е идеалният вариант да планирате сватба и меден месец. Като цяло, всички празненства, свързани с достатъчно дълга почивка, ще бъдат особено подходящи. Основното нещо – не прекалявайте с емоциите и не се опитвайте да налагате настроението си на другите. Опитайте се да зарадвате приятели и роднини.

От октомври до декември 2020 г.

Представителите на тази зодия ще трябва да дадат всичко най-добро. Вашият работен ритъм ще нарасне до границата на възможностите, а в сферата на личните отношения страстите ще кипят.

Не забравяйте, че някои тенденции могат да се запазят до първата декада на февруари 2021 г., когато приключва годината на Плъха.

Използвайте внимателно всяка възможност, но бъдете бдителни, в противен случай може да попаднете в трудна ситуация. Подкрепата на приятелите ще ви бъде полезна, когато възникнат трудности. Особено на любовния фронт. Но не действайте агресивно – нежността и искреността ще бъдат много по-ефективни.

До края на 2020 г. Козирозите, работещи в офис, могат да получат бонус или неочаквано повишение. Всъщност не е толкова неочаквано, но не по-малко приятно.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

ADGEORGIEVAG ( преди 4 години )
А защо не направите и един за Водолей?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар