IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Хам е готов да бъде баща на 53 години

21 юни 2024 17 50

Актьорът споделя и защо се страхувал да предложи брак на сегашната си съпруга

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Хам споделя надеждите си един ден да увеличи семейството, което изгражда със сегашната си съпруга Ана Оцеола. 

Носителят на "Еми" наскоро даде обширно интервю пред Hollywood Reporter, където разказа малко повече за връзката си с 36-годишната красавица и възможността двамата съвсем скоро да имат деца. Хам споделя, че никога не е гледал на брака като на нещо специално, тъй като родителите му се развеждат, когато той е много малък. Но след сватбата си с Оцеола, мисленето му тотално се променя и сега се надява бракът да процъфти в истинска фамилия. 

"Възможността не е изскочила от ума ми, въпреки че съм на 53. Ще бъда възрастен татко, но какво да се прави. Може да бъде нещо хубаво. Ще видим", казва актьорът. 

Звездата от "Момчетата от Медисън Авеню" признава, че първоначално е бил ужасен да предложи брак на Ана. Казва, че едната част на мозъка му постоянно е повтаряла, че това е доста голяма и страшна стъпка, докато другата го успокоявала и му казвала, че, щом изпитва такива емоции, значи жената срещу него си заслужава всеки риск. 

Говорейки за сватбения си ден, Хам описва цялата атмосфера като перфектна, защото всичките му близки са били на едно място. "Беше емоционално и почувствах, че взимам правилното решение. Оженихме се на мястото, където заснехме последния епизод от "Момчетата от Медисън Авеню", което още повече увеличи вълнението ни. Беше сякаш се завръщаме на снимачната площадка девет години по-късно", казва още актьорът. 

Въпреки че родителите му се развеждат, когато е твърде малък и Хам няма модел за стабилен брак, той почувствал, че Оцеола е жената за него и е осъзнал, че не иска да я изпуска заради грешките на минали поколения. 

Хам и Оцеола се срещат за първи път, когато тя има малка роля във финалния епизод на "Момчетата от Медисън Авеню", който беше излъчен през 2015 година. Двамата обаче не започват връзка преди 2020 година, когато бяха забелязани за първи път. Те потвърдиха годежа си три години по-късно, на 24 юни 2023 година се ожениха в Биг Сър, Калифорния, където се снима и финалът на сериала. 

През ноември актьорът сподели, че сватбеният му ден е бил повече от прекрасен. "Беше много вълнуващо. Оженихме се това лято в красивия Биг Сър. Отне ми само половин век да се оженя, но пък исках да го направя за правилния човек, така че ето ме сега", каза Джон пред Джими Кимъл.

На следващия месец той сподели и плановете си за първите коледни празници на новото семейство, като заяви, че най-хубавата част е, че двамата с Оцеола ще бъдат заедно. Актьорът също така изрази надежда, че това ще е само началото на нови традиции, които да се развиват във времето и към тях да се добавят нови и нови членове. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари