IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес в офиса на Бен Афлек след ваканцията

1 юли 2024 18 00

Актьорът пък си сложи отново пръстена

Снимка: БГНЕС

След като замина сама в Италия, Дженифър Лопес се завърна към реалността и ползотворната почивка ѝ е помогнала да се заеме с решаване на семейните проблеми. А те изобщо не са малко след като стана ясно, че отношенията със съпруга ѝ Бен Афлек нвървят към раздяла.

Певицата дори отложи турнето си, за да се отдаде на семейството, но това не се оказа достатъчно, за да спаси брака си.

Докато тя беше в чужбина, нейната отчуждена половинка бе забелязана без пръстен, което само потвърди, че връзката им е към финала.

Други пък споменаха, че именно певицата е причина за раздялата с нейното толкова голямо желание да показва любовта си на показ. Нещо, което още в началото на възобновената любов между двамата, беше ясно, че не е по вкуса на Бен.

И ето, че май се стига до финал. Двамата продават общото си имение, Афлек се заговори, че се е завърнал към проблема с алкохола, а съвсем скоро актьорът и режисьор се опълчи и на папараци, които го причакваха пред дома. Тук сигурно е бил и прав, кой иска да му влизат толкова близо до личното пространство, особено ако преминава и през пореден сложен период.

Но след почивката в Италия, Дженифър Лопес явно е събрала сили и се върна в Лос Анджелис като отиде направо в офиса на Бен Афлек.Трябва да се отбележи, че приблизително по същото време актьорът отново постави сватбения пръстен, който преди това беше свалил, на безименния си пръст.

Джей Ло прекара безгрижно соловата си ваканция, слънчеви бани на лодка и много селфита. По-късно Дженифър присъства на Седмицата на модата в Париж. Преди да се прибере у дома, изпълнителката се появи на ревюто на Dior в кафява рокля.

Това, което прави впечатление, е силата на Джей Ло. Въпреки трудния период в живота си, отмяната на турне, провала на нов албум в класациите, думите на нейния персонал, че е ужасна личност, която не им дава право да я гледат в очите и слуховете за раздяла с Бен Афлек, тя продължава да радва феновете с ново горещо съдържание. Певицата публикува снимка в дързък вид в мрежата.

54-годишната Джей Ло позира в червен топ от колани, латексова пола тип молив и обувки. За допълнение на визията тя избра масивни обеци, верижка Versace и гривни. Стилистите й направиха ярък грим и прибраха косата ѝ на елегантна опашка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари