IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок на 60 - как се чувства актрисата след смъртта на дългогодишния си партньор

29 юли 2024 12 30

Фотографът Брайън Рандал почина през 2023 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок се чувства добре, достигайки до важен успех в живота след преминаването на един от най-трудните периоди в живота си. 

На 26 юли носителката на "Оскар" навърши 60 години и за първи път от 2015 година отпразнува рождения си ден без дългогодишния си партньор Брайън Рандал. Фотографът почина през 2023 година след тригодишна битка с амиотрофичната латерална склероза (АЛС). Той беше на 57 години. Новината за смъртта му беше съобщена почти година и половина, след като Бълок публично заяви, че си взима почивка от Холивуд, за да прекара повече време със семейството, включително двете си деца, които сега са на 11 и 14 години

"Тя се чувства добре в момента. Децата й са чудесни. Тя е много щастлива майка", казва източник, близък до Сандра Бълок. Той допълва, че приятелите на актрисата са й оказали огромна подкрепа, от която тя е имала нужда, както по време на болестта, така и след смъртта на Рандал. По думите му, всеки един е помогнал на Бълок да се съвземе след загубата и отново да си стъпи на краката, за да бъде най-добрата майка за децата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Like.com.cy (@like_com_cy)

По време на смъртта на Рандал ролите на Бълок включваха "Убийствен влак" с Брад Пит и "Изгубеният град" с Чанинг Тейтъм, като в последния пое работата и на продуцент. В интервю през 2022 година актрисата заяви, че от дълго време е знаела, че това ще бъдат последните й два проекта за дълго време. Не уточни за какъв период ще стои далеч от Холивуд, казвайки само, че иска да си почине и да прочисти главата си. 

В момента феновете на актрисата все още я очакват на големия екран. Бълок наскоро спомена, че това може да се случи скоро, но не уточни кога. По време на празненствата по случай 30 години от премиерата на филма "Скорост", където играе с Киану Рийвс, тя се появи заедно с колегата си в подкаста 50 MPH, където двамата обсъдиха възможността отново да участват в общ проект. 

"Преди да умра, преди да напусна тази планета, наистина смятам, че с Киану трябва да направим нещо пред камера. Дали ще сме в инвалидни колически или с бастуни? Може би. Може би", пошегува се Бълок, когато бе попитана за възможно продължение на "Скорост". 

Преди обаче това потенциално събиране на екрана да се случи, Сандра ще си партнира отново с Никол Кидман за продължението на романтичната фантастика "Приложна магия", чиято премиера бе през 1998 година. 

Новината бе потвърдена от самата Кидман през юни, която каза, че тя и Бълок вече са подписали договорите си. По думите й, има още имного истории, които могат да бъдат разказани, и именно затова двете се съгласили с офертата. Засега обаче няма повече информация около филма, включително кога ще започнат снимките и кога можем да очакваме премиерата.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари