IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медия отново „забремени“ Анистън с близнаци!

17 декември 2011 07 14

Същото се случи и в края на август

Снимка: сп. Star

Снимка: сп. Star

Цял Холивуд силно се вълнува, дали Дженифър Анистън скоро ще забременее. Преди няколко месеца сп. „Life & Style" постави на корица актрисата със заглавие, гласящо, че чака близнаци. Сега ситуацията се повтаря.

Този път на същата теория залага и сп. „Star". Според него, дамата, която бе избрана за „най-секси жива жена" е бременна и чака не едно, а две дечица. Съсед на Анистън се кълне в медията, че я е виждал докато се преоблича и е забелязал, че има наедряло коремче. „Наблюдателят" не споменава точно името на Анистън, за да не го обвинят във воайорство.

На всички е ясно, че Дженифър копнее много за бебе. Според слуховете, тя дори не искала да спи с Джъстин, освен в дните, които са многообещаващи за забременяване. Освен това актрисата спря цигарите и почти преустанови употребата на алкохол.

Представителят на звездата е категоричен, че бебе още няма. „Това е напълно изфабрикувано. Тя не е бременна и няма съседи, които да я гледат как се облича в дома си", сподели той, относно новината на „Star".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари