IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

94-годишният Клинт Истууд вдигна сватба и ще става дядо

28 юни 2024 14 50

Двойно щастие за легендата на киното

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Клинт Истууд ще запомни началото на 2024 година с невероятни и щастливи събития!

На 15 юни дъщеря му Морган Истууд вдигна пищна сватба с приятеля си Танър Купманс в имението Mission Ranch в Калифорния. На церемонията са присъствали повече от 130 души, включително всичките седем братя и сестри на булката, както и 94-годишният й баща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Морган, която е бременна с първото си дете, казва пред списание People, че сватбата е била вдъхновена от европейските традиции и всичко е минало по перфектен начин. "Искахме всеки един елемент да е възможно най-спокоен. Направих сама грима и косата си, избрах едни не толкова скъпи обеци седмица преди сватбата и обух чифт кадифени обувки, които съм носила и преди", казва булката. 

След като двойката се сгодява през миналия юни, Морган веднага е искала да се омъжи, но съпругът й е искал малко по-голяма церемония. "Смятам, че сватбата ни беше перфектният компромис и съчетаваше по малко и от двама ни, защото беше възможно най-интимна, имайки предвид моето голямо семейство, но в същото време жизнена и свежа. Събрахме само най-близките си хора и техните партньори, семейни приятели и най-добрите ни приятели, с които се познаваме цял живот", разказва още дъщерята на Клинт Истууд. 

Имението Mission Ranch, където двойката се врича във вечна вярност, е закупено от Клинт през 1986 година. Актьорът е кмет на града Кармел от 1986 до 1988 година. Покупката му спасява исторически имот от 1800 години от превръщането му в кооперация. Истууд реставрира мястото, простиращо се на площ от 22 акра и запазва богатата му история. 

За церемонията на двойката, която е била ръководена от дългогодишния приятел на булката и младоженеца Конър Мардър, Морган избира рокля с отворени рамене от Сара Севън. "Харесва ми, че е семпла и обикновена, без воал или нещо подобно. Купих я няколко месеца преди да забременея и шивачите успяха да я приспособят към промените в тялото ми", разказва булката. Тя съчетава роклята с воал Mantilla.

Членовете на семейство Истууд също са имали значими роли по време на тържеството. Племенникът на булката, Титан, е служил като носител на пръстените, а Клинт е съпроводил дъщеря си до олтара. 

След като двойката си разменя обетите, гостите хапнали равиоли с филе миньон, камбала и тиква по време на вечерята. В допълнение към биксвитения бар, младоженците също имали персонализирана ванилова торта, която Морган описва като "невероятна". 

Спокойното тържество е било точно това, което двойката си е представяла. "Със съпругът ми не изпитахме натиск да следване някакви типични сватбени традиции. Всъщност нямахме никакви правила, що се отнася до облеклото, и просто искахме гостите да носят това, което им се струва най-удобно. Избрах червени нокти, за да съответстват на цветята ми. Моята кума Ашли избра синя рокля", каза още Морган.

Малко по-късно вечерта двойката прави първия си сватбен танц на песента Baby от Дони и Джо Емерсън. 

На 18 юни булката сподели серия от снимки от перфектния ден, от които се вижда, че майка й Дина Руиз, която е омъжена за Клинт Исттуд от 1996 до 2014 година, също е била сред гостите заедно със съпруга си Скот Фишър. Братът на булката, Скот Истууд, коментира публикацията и описа деня на сватбата като "перфектен". 

Освен на Морган и Скот, Клинт Истууд е баща на още шест деца - 70-годишната Лори Мъри, 60-годишната Кимбър Лин, 56-годишният Кайл, 52-годишната Алисън, 36-годишната Катрин и 30-годишната Франческа. 

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари