IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман се мести в Лондон, за да намери любовта

2 юли 2024 10 50

Актьорът все още вярва, че ще срещне сродна душа, след раздялата си с Дебора-Лий Фърнес

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хю Джакман в момента живее в Лондон, докато снима новия си филм " Three Bags Full: A Sheep Detective Movie", а според изданието New Idea, 55-годишната холивудска звезда мисли да направи преместването си на Острова  за постоянно.

„Той иска да бъде по-близо до майка си и сестра си, които живеят в Англия и евентуално да намери отново любовта“, казва вътрешен човек пред изданието.

Източникът добавя, че Джакман, който има двойно британско и австралийско гражданство, планира да се съсредоточи повече върху благотворителни инициативи, но иска да има някой до себе си.

„Той наистина иска да намери някой, който може да му помогне да направи света по-добро място и да използва доброто, което е спечелил след 25 години в Холивуд, за да работи върху нещо повече от личната си слава“, казва източникът.

„Хю се ангажира да се разклони извън балона на своята развлекателна индустрия и да намери сродна душа, с която може да прекара остатъка от живота си и която може да му помогне да използва богатството си по целия свят“, продължава вътрешният човек.

Джакман е роден в Сидни от британски родители. Той дори прекарва една година - през 1987 г., работейки в Обединеното кралство като учител по физическо възпитание.

Миналата година Хю обяви, че се е разделил с дългогодишната си съпруга Дебора-Лий след 27 години брак. Бившата двойка разкри пред фенове, че са се разделили, „за да преследват своето индивидуално израстване“.

„Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си израстване“, написа двойката в изявление, публикувано в списание PEOPLE.

Нашето семейство е било и винаги ще бъде наш най-висок приоритет. Заемаме се с тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Оценяваме високо вашето разбиране за зачитане на поверителността ни, докато семейството ни преминава през този преход“, написаха още Хю и Дебора.

Бившата двойка подписа изявлението като „Деб и Хю Джакман“, добавяйки: „Това е единственото изявление, което някой от нас ще направи“.

Двамата се ожениха през 1996 г., след като пътищата им се пресичат на снимачната площадка на "Корели" през 1995 г. По време на брака си те осиновиха две деца: син Оскар (23) и дъщеря Ава (18).

След раздялата си с Фърнис Хю живеше основно в Ню Йорк, докато тя се завърна в родината си - Австралия.

За още новини от света на кралските особи и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари