IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс се зарече никога повече да не излиза с актьори

7 юли 2024 18 00

Явно актрисата се е опарила достатъчно много

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Робъртс се зарече в новото си интервю за списание Flaunt никога повече да не излиза с актьори. Племенницата на Джулия Робъртс и дъщеря на Ерик Робъртс, разказва и защо е толкова трудно да откриеш любовта в Холивуд.

По време на интервю си Робъртс споделя, че в  момента има връзка с мъж, който работи „в съседство с развлекателната индустрия“, както го описва изданието, но не и актьор.

„Един ден завесата се вдигна и осъзнах, че не искам повече да излизам с актьори“, казва тя пред изданието, след като има няколко неуспешни връзки със свои колеги в миналото. „Мисля, че е трудно двама актьори да бъдат заедно. Опитвам се да се сетя за двойка, която го прави успешно.

33-годишната Робъртс преди това имаше романтични отношения с актьора от сериала "Зловеща семейна история" Евън Питърс, както и с Гарет Хедлунд от "Троя", от когото има и 3-годишен син Роудс.


„Освен това, актьорите, с които съм била, играят все сложни, объркани персонажи и това е нещо, с което според мен е изключително трудно да имаш връзка – поне за мен", казва още актрисата от новия филм "Space Cadet".

Робъртс се въздържа да разкрие твърде много за новия си приятел в интервюто, освен, че казва, че той не е „онлайн“. „Ако искате да подлудите момиче, нямайте Instagram“, съветва тя мъжете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Робъртс също така говори за работата с 43-годишната Ким Кардашян в новия сезон на "Зловеща семейна история", разкривайки, че с  риалити звездата и основателка на марката SKIMS са станали страхотни приятелки. Двете трябва отново да работят заедно по нов телевизионен сериал, наречен "Calabasas", на който и двете ще бъдат изпълнителни продуценти.

„Ким е икона. Буквално не знам как го прави. Бизнес жена, превърнала се в продуцент, превърнала се в актриса, и нека ви кажа, една от най-подготвените актриси, с които съм работила”, казва Робъртс. „Тя също така е страхотен приятел. Всеки път, когато й пиша, тя ми отговаря веднага. Само като я видя ме вдъхновява. Питам се: „Как успява да направи всичко това и да изглежда перфектно?“

„Ким и аз сме изпълнителни продуценти на шоу за Netflix, наречено Calabasas“, добавя Ема. „Имаме невероятната Марлийн Кинг, която направи "Малки сладки лъжкини", като водеща сценаристка. Обсебена съм от нея. Спомням си, че гледах това шоу и си казах: „Иска ми се да бях в това шоу.“ Беше толкова готино и толкова забавно.“

„Искам да кажа, че няма много неща, които мога да споделя още, освен че просто чувствам, че искам този сериал да е следващия "Ориндж каунти" и мисля, че ако го направим правилно, ще бъде“, казва още Робъртс за бъдещото си шоу. „Ким и аз сме само две момичета от Калабасас, които се връщат към корените си.“

Калабасас, подобно на Ориндж каунти, е предградие на Лос Анджелис, Калифорния (на около 50 км от Ел Ей), където живеят много знаменитости и където реално са отгледани Ким и Ема.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари